Μπουλούτ: «Ο Πέλκας είναι οπαδός του ΠΑΟΚ - Τον πήραμε φθηνά και θα πουληθεί ακριβά»

Metrosport Team01 Ιουλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Ερόλ Μπουλούτ.

Ο πρώην προπονητής της Φενέρμπαχτσέ αλλά και της Αλάνιασπορ, μίλησε για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην προπονητική του καριέρα και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Γκαζιαντέπ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5: 

Αρχικά ανέφερε: «Είμαι πολύ καλά, ήμουν επίσης πολύ καλά και στη Φενέρ, όπως και στην Αλάνιασπορ πριν πάω στη Φενέρ. Πλέον είμαι στην Γκαζιαντέπ, μία ομάδα με στόχους και προοπτική για την καριέρα μου. Στη Φενέρ κάναμε 16 μεταγραφές και αυτό ήταν δύσκολο στην διαχείριση, έτσι ενώ τερματίσαμε αρκετά ψηλά, ήταν δύσκολο να συνεχίσω».

Για τον Δημήτρη Πέλκα, σημείωσε: «Στην ομάδα είχα τον Πέλκα με τον οποίο κάναμε εξαιρετική χρονιά, ενώ προσπαθήσαμε να κάνουμε επίσης μία μεγάλη μεταγραφή με τον Μπακασέτα νωρίτερα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο Πέλκας ήταν μία εξαιρετική επιλογή, καθώς τον αποκτήσαμε με λίγα χρήματα και τώρα τον ζητάνε πολλές ομάδες της Ευρώπης. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, πολύ καλός χαρακτήρας και ήταν δική μου επιλογή για την ομάδα. Κατά την άποψη μου θα πρέπει να μείνει στη Φενέρ και έτσι νομίζω θα κάνει και ίδιος, αλλά την απόφαση θα την πάρει η διοίκηση. Ξέρω ότι είναι και οπαδός της ομάδας, εκτός από πρώην παίκτης της».

Αναφορικά με μία ενδεχόμενη παρουσία του στην Ελλάδα: «Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει τι θα συμβεί στο μέλλον. Επίσημα δεν είχα κάποια πρόταση, αλλά σε φήμες άκουσα το όνομα μου για τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, αλλά μέχρι σε επίπεδο μάνατζερ».

Για τους Τζαβέλλα και τον Κίτσιου: «Ο Τζαβέλλας έκανε μία μεταγραφή σα να είναι πιτσιρίκος παρά το γεγονός ότι είναι 34 ετών, είναι πολύ καλός παίκτης και του εύχομαι τα καλύτερα. Για τον Κίτσιου μπορώ να πω τα καλύτερα μόνο. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί να πάρει ακόμα μία μεγάλη μεταγραφή τα επόμενα χρόνια και δεν θα μπορεί να τον κρατήσει η Άνκαραγκιουτζου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.