Μπουλούτ: «Έκανε πολύ καλή εκκίνηση ο Κίτσιου»

Metrosport Team25 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Ερόλ Μπουλούτ.

Ο Τούρκος τεχνικός τοποθετήθηκε αναφορικά με το ρεκόρ που κατέγραψε η ομάδα του, Γκαζιαντέπ, στη χθεσινή αναμέτρηση με αντίπαλο την Μπασάκσεχιρ, όπου σκόραρε έπειτα από μόλις εννέα δευτερόλεπτα, κάτι που αποτελεί ρεκόρ για την τουρκική λίγκα, ενώ μίλησε και για την παρουσία του Στέλιου Κίτσιου στην ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για το γκολ που σημείωσε η ομάδα του: «Ήταν μία σημαντική στιγμή, μία στιγμή της ομάδας καθώς γράψαμε όλοι μαζί ιστορία σκοράροντας μόλις σε εννέα δευτερόλεπτα. Κανονικά πάντα λέω στους παίκτες να ξεκινούν το παιχνίδι από πίσω, αλλά αυτή τη φορά τους ζήτησα να προωθήσουν το παιχνίδι μπροστά με μία μακρινή μπαλιά. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση καθώς και για το ότι οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν το πλάνο που είχαμε στο μυαλό μας»

Για τον Στέλιο Κίτσιου, ανέφερε: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που θέλαμε να αποκτήσουμε, ήταν η σωστή στιγμή για να το κάνουμε καθώς η ομάδα του υποβιβάστηκε. Έκανε μία πολύ καλή εκκίνηση, έδειξε σημάδια κούρασης στα τελευταία παιχνίδια για αυτό και έχασε τη θέση του, ενώ έχει υψηλό ανταγωνισμό, αλλά μέχρι τώρα έχει δείξει ότι παλεύει για α κερδίσει ξανά τον ρόλο του καθώς είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής».

Ανάρτηση για το θέμα του πολύ γρήγορου γκολ της Γκαζιαντέπ, έκανε ο προπονητής Νίκος Καρύδας...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.