Μπουγιουκλής: «Ας ελπίσουμε ο Ετέμπο να έχει τα στοιχεία που λείπουν - Ο Σόλων ήταν η ιστορία του Άρη»

Metrosport Team05 Οκτωβρίου 2022

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Δημήτρης Μπουγιουκλής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95.5 και αναφέρθηκε σε άγνωστες ιστορίες με τον Σόλωνα Υψηλάντη, οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών, ενώ μίλησε και για την εικόνα των "κίτρινων".

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Σόλωνα Υψηλάντη: «Ο αείμνηστος Σόλων ήταν η ιστορία του Άρη. Νομίζω πως είναι παγκόσμιο ρεκόρ, γύρω στα 70 χρόνια ήταν σε ένα σύλλογο, δεν νομίζω να υπάρξει φροντιστής να είναι τόσα χρόνια σε ένα σύλλογο. Επίσης, ήταν μαραθωνοδρόμος και μέχρι τα 80 του πήγαινε και έτρεχε. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του». 

Για άγνωστες ιστορίες του Σόλωνα στον Άρη: «Έχουμε ζήσει πολλά μαζί του και ειδικά εμάς που είχαμε βγει από τα σπλάχνα της ομάδας μας αγαπούσε πολύ. Πολλές φορές τύχαινε ακόμα και εμείς να έχουμε πρόβλημα για να μπούμε στο γήπεδο. Σε έναν αγώνα εγώ μαζί κάποια άλλα παιδιά ήμασταν εκτός αποστολής και πήγαμε να δούμε στη Θ3 και στην αρχή δεν μας άφηνε να μπούμε μέσα (γέλια). Απίστευτες ιστορίες. Θυμάμαι δεν μας άφηνε να κάνουμε προπόνηση γιατί έφτιαχνε το γήπεδο, είχε διακόψει προπόνηση με Αντώνη Γεωργιάδη τότε προπονητή. Γνώριζε τα πάντα για το γήπεδο, ήξερε που ήταν όλα τα κλειδιά του γηπέδου».

Για την εικόνα του Άρη: «Το παιχνίδι του Παναιτωλικού ήταν σχεδόν ίδιο με τον αγώνα του Βόλου, πήγαμε με μεγάλη αφέλεια. Συνομίλησα με τον Γιάννη Αναστασίου και μου είπε: "παίζετε πολύ επιθετικά, ξεκινάτε το παιχνίδι φουλ επίθεση και η Μπαρτσελόνα να ερχόταν δεν θα έπαιζε έτσι, μας έκανε εντύπωση αυτό". Έχουν μείνει κατάλοιπα από την τακτική του Μπούργος. 

Στο αμυντικό κομμάτι υστερούμε πάρα πολύ. Στο Βόλο έπρεπε να πάμε πιο πολυ διαβασμένοι, στα παιχνίδια με Αστέρα, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό η ομάδα φάνηκε ότι είχε βρει τον εαυτό της. Υπήρχαν μεγάλες αποστάσεις. Επίσης, βρέθηκαν σε κακή μέρα ο Πρίσμαν, ο Ντιοπ και ο Μαζικού. Δεχόμαστε πολύ εύκολα κάρτες, χάνουμε εύκολα τη συγκέντρωση μας. Ο Ντιοπ από τα φιλικά παιχνίδια παίρνει κάρτα και αναγκάζεται ο προπονητής να τον κάνει αλλαγή. Ας ελπίσουμε ο Ετέμπο να έχει αυτά τα στοιχεία που λείπουν, η ομάδα χρειάζεται αμυντικά χαφ, η απουσία του Σάσα είναι ολοφάνερη».

Για την εικόνα της ΑΕΚ: «Είδα την αναμέτρηση με τον Ιωνικό άλλες οι συνθήκες στη Νέα Φιλαδέλφεια και άλλες στο Κλεάνθης Βικελίδης., λόγω των εγκαινίων. Ο Άρης μέχρι στιγμής έχει δείξει ότι είναι ομάδα έδρας και πιστεύω στο παιχνίδι με την ΑΕΚ εκείνος θα έχει τον ενθουσιασμό, μεταμορφώνεται μέσα στο Βικελίδης. Η ΑΕΚ φαίνεται μεταμορφωμένη και ειδικά μέσα στο γήπεδό της με τον κόσμο της. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έπαιζε με τον Ιωνικό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.