Μπουγιουκλής: «Λείπουν στοιχεία από την περσινή ομάδα του Άρη- Πολύ αργός ο Νταμπό»

Metrosport Team25 Αυγούστου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του Άρη, Δημήτρης Μπουγιουκλής μιλώντας σχετικά με τις αδυναμίες που παρουσιάζει ο Άρης αλλά και τις προσθήκες στις οποίες πρέπει να προβεί.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε :

Για το αν ο Άρης χρειάζεται προσθήκες, ειδικά στο μεσοαμυντικό κομμάτι:

«Έχουμε δείξει αδυναμίες στο μεσοαμυντικό κομμάτι και χρειαζόμαστε έναν τέτοιο παίκτη σαν τον Μπρούνο Κόστα. Πραγματικά τα στοιχεία που βλέπαμε στην περσινή ομάδα, δεν υπάρχουν και στη φετινή. Ο μοναδικός που δείχνει παρόμοια καλά στοιχεία είναι ο Ντουκουρέ. Ο Νταμπό αντιθέτως φαίνεται πολύ αργός και δεν βοηθάει καθόλου στην αμυντική λειτουργία της ομάδας. Με το που βγήκε αλλαγή με τον Λεβαδειακό, άλλαξε αμέσως η εικόνα της ομάδας. Η περσινή ομάδα βασιζόταν στα τρεξίματα του Σάσα και του Μπερτόλιο, ενώ βοηθούσε πολύ και ο Καμαρά. Αυτό τα χαρακτηριστικά των παικτών λείπουν φέτος. Ακόμη και ο Γκρέi δεν είναι στα καλά του, όπως περιμένω να βελτιωθεί και ο Καμάτσο».

Για το αν υπάρχει αστάθεια στους δύο στόπερ του Άρη:

«Μπορεί ο Μπράμπετς να έκανε δυο λάθη αλλά φαίνεται ότι έχει μια ψυχολογική κούραση γιατί παίζει σε συνεχόμενα παιχνίδια. Και ο Μπράμπετς και ο Φαμπιάνο είναι οι παίκτες πάνω στους οποίους πρέπει να στηριχθεί το αμυντικό παιχνίδι του Άρη. Και με την προσθήκη του Ενκουλού θα γίνει ακόμη πιο δυνατή η άμυνα της ομάδας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.