Μπουγιουκλής: «Ικανός για πρωταθλητισμό ο Άρης, το γκολ της χρονιάς ο Σίλβα»

Metrosport Team04 Δεκεμβρίου 2020

Για την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό, το σπουδαίο διπλό του Άρη στη Λάρισα και τους παίκτες που ξεχωρίσει από τη φετινή ομάδα μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Δημήτρης Μπουγιουκλής, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό: «Ήμουν 10 ημέρες στο ΑΧΕΠΑ και ήταν δύσκολα. Σου αφήνει προβλήματα αυτός ο ιός, δεν κοιτάζει ηλικίες, δεν κάνει διακρίσεις. Χτυπάει ακόμη και τους αθλητές που προπονούνται καθημερινά. Φοβήθηκα. Είσαι στο ΑΧΕΠΑ, σε ένα νοσοκομείο με πολλά κρούσματα. Ήταν δύσκολες οι συνθήκες. Το κυριότερο είναι ότι είσαι μόνος. Δεν έχεις κανέναν δίπλα σου. Αξίζουν μπράβο στους νοσηλευτές και στους γιατρούς. Είναι πραγματικά ήρωες. Τέλος καλό όλα καλά ευτυχώς.».

Για τη νίκη του Άρη στη Λάρισα: «Πάρα πολύ χάρηκα. Ο Άρης ήταν πολύ σοβαρός, κατέβηκε με καλή ψυχολογία, είχε πλάνο, ήταν πειθαρχημένος και είχε συνοχή στις γραμμές. Ήταν ένας Άρης που λες ότι μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό. Φέτος δείχνει ότι πραγματικά έχει καλύψει τα εκτός έδρας παιχνίδια, που ήταν αγκάθι. Πιστεύω ότι μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό φέτος».

Ποιον παίκτη ξεχωρίζει: «Πολλούς. Ο Σάκιτς με έχει καταπλήξει, είναι ένας παίκτης που χρειάζονται οι προπονητές. Ο Ματέο Γκαρσία έδειξε ότι αν βρεθεί σε μέρα μπορεί να πάρει ένα ματς μόνος του. Με εντυπωσίασε και ο Σίλβα που πέτυχε ένα από τα καλύτερα γκολ των τελευταίων ετών. Ίσως και το καλύτερο γκολ της χρονιάς». 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.