Μπουγιουκλής: «Επηρεασμένος ο Σούντγκρεν, τελειωμένος ο Χαϊροβιτς»

Metrosport Team07 Ιανουαρίου 2022

Ο Δημήτρης Μπουγιουκλής σχολίασε μέσω του Metropolis 95.5 την εμφάνιση του Άρη στην Λεωφόρο.

«Δεν ξεκινήσαμε καλά τον νέο χρόνο. Ήταν μία από τις χειρότερες βραδιές του Άρη. Μας είχε συνηθίσει στην Αθήνα να έχει καλή εικόνα, γιατί και με την ΑΕΚ που έχασε ήταν πολύ καλύτερος. Βρέθηκαν πολλοί παίκτες ντεφορμέ. Ο Σούντγκρεν μετά το περιστατικό που δεν πήγε στον ΟΦΗ φαίνεται επηρεασμένος.

Ο Μπερτόγλιο με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου φαίνεται και αυτός κάπως. Έλειπαν τρία βασικά ατού. Ο Φαμπιάνο κάνει την διαφορά στην άμυνα και ο Καμαρά μπροστά. Μπορεί να είναι κακός στο γκολ, αλλά προσφέρει πολλά, απασχολεί παίκτες. Ο Γκάμα, επίσης, ήταν απουσία ως φυσικός ηγέτης της ομάδας» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Οι παίκτες που αγωνίστηκαν δεν τα κατάφεραν. Ο Χαίροβιτς είναι τελειωμένος και ο Μπεναλουάν προσπάθησε. Δεν υπήρχαν λύσεις. Μας στεναχώρησε η εικόνα, περίμενα περισσότερη ενέργεια.»

Για τον παίκτη που θεωρεί ότι χρειάζονται περισσότερο οι κιτρινόμαυροι υπογράμμισε: «Ένα φορ κλασικό που να βάζει την μπάλα στα δίχτυα, βγάζει μάτια ότι χρειάζεται. Από τις ομάδες κορυφής έχουμε την χειρότερη επίθεση. Ο Καμαρά μπορεί να παίζει από πίσω ή με έναν ακόμη μπροστά. Νομίζω μας λείπει το εύκολο γκολ. Έχουμε βάλει μόλις 15-16 γκολ παρότι δημιουργούμε φάσεις.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.