Μπουγιουκλής: «Αδικούμε τον Καμαρά, πετυχημένες οι μεταγραφές Μπράμπετς-Φαμπιάνο»

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του Αρη, Δημήτρης Μπουγιουκλής, και μίλησε για την εικόνα των «κιτρίνων» τη φετινή χρονιά, σχολίασε το αν έχει αδικηθεί ο Καμαρά, χαρακτήρισε πετυχημένες τις μεταγραφές των Φαμπιάνο-Μπράμπετς, ενώ μίλησε και για τον Ακη Μάντζιο.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την εικόνα του Αρη: «Δεν είναι αυτό που περιμέναμε. Οφείλεται στο ντεφορμάρισμα πολλών παικτών, είχαμε και πολλούς τραυματισμούς. Μην ξεχνάτε και το ψυχολογικό βάρος με το -6 από την αρχή της χρονιάς. Είναι ευκαιρία να κάνει δεύτερη σερί νίκη ο Αρης και να πλησιάσει κι άλλο τις άλλες ομάδες, μιλώντας για τους βαθμούς που έχει κερδίσει στον αγωνιστικό χώρο. O Μπερτόγλιο έχει δείξει πως συνδέει την αμυντική με την επιθετική συμπεριφορά της ομάδας. Τον χρειάζεται σε κάθε ομάδα και φυσικά ο Αρης».

Για τον Καμαρά και αν έχει αδικηθεί: «Τον έχουμε αδικήσει, υπάρχει πρόβλημα στον Αρη στην κορυφή της επίθεσης από την εποχή του Κόκε και του Κάμπορα. Ο Καμαρά φαίνεται πως έχει κάνει προετοιμασία με ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ και αυτό φαίνεται από τα τρεξίματα του. Αν έρθει η μπάλα περισσότερο στην περιοχή, τότε θα είναι καλύτερος και θα αρχίσει να σκοράρει. Ο Μαντσίνι έχει μια σταθερή απόδοση».

Για τους Φαμπιάνο-Μπράμπετς: «Είναι οι πιο πετυχημένες μεταγραφές, είναι ψηλά παιδιά και θα σκοράρουν πολλά γκολ γιατί έχουν την αίσθηση του γκολ».

«O Aρης είναι ικανός όταν βρίσκεις ανοιχτούς, να τρυπήσει οποιαδήποτε άμυνα. Στήριξη στην ομάδα και στον Μάντζιο πρέπει να υπάρξει, νομίζω θα κερδίσουμε τον Παναιτωλικό και μετά θα δούμε τη συνέχεια».

Για τον Μάντζιο: «Νομίζω είναι άδικο με αυτό που γίνεται με τον Ακη Μάντζιο. Πέρυσι έκανε καταπληκτική πορεία με την ομάδα, καταλαβαίνει το άγχος που υπάρχει αλλά χρειάζεται στήριξη. Δεν μου άρεσαν καθόλου οι αποδοκιμασίες, αλλά ξέρουμε πως είναι τα ελληνικά γήπεδα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.