Μπουγιουκλής: «Αν δεν κάνει ο Άρης πρωταθλητισμό, τι κάνει;»

Metrosport Team23 Δεκεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Μπουγιουκλής.

Ο πρώην τεχνικός του Άρη, κλήθηκε να σχολιάσει το εκρηκτικό ξεκίνημα που κάνει ο σύλλογος, σε μία από τις καλύτερες χρονιές τις ιστορίας του, ενώ αναφέρθηκε και στον τρόπο που λειτουργούν οι ομάδες με βάση τις ακαδημίες και το πως θα μπορούσαν να απορροφήσουν περισσότερους παίκτες στην Α΄ ομάδα.

 Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Οι ομάδες έπρεπε από καιρό να στραφούν στις ακαδημίες τους και να πάρουν πράγματα από τις ακαδημίες τους. Ο ΠΑΟΚ έκανε μεγαλύτερη επένδυση στον συγκεκριμένο τομέα με 3 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος σε αντίθεση με τον Άρη. Βέβαια για τον Άρη που έχει φτιάξει έναν  συγκεκριμένο κορμό είναι πιο εύκολο να απορροφήσει τα νεαρά παιδιά. Ένας προπονητής πιο εύκολα θα βάλει παίκτες όταν έχει «καθαρίσει» τα παιχνίδια από νωρίς. Ο Μπαγκαλιάνης είναι ένα παιδί που πήρε τις ευκαιρίες του ειδικά στα Play-Off και έδειξε ότι μπορεί να σταθεί».

Αναφορικά με τα όσα παρουσιάζει το σύνολο του Άκη  Μάντζιου στο γήπεδο: «Ο Άρης δείχνει ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο που είχε να το δείξει πολλά χρόνια. Πιέζει σε όλο το γήπεδο ενώ διαθέτει πολλούς ποιοτικούς παίκτες που επιδέχονται και σωστής διαχείρισης από τον Άκη Μάντζιο. Αν και ξεκίνησε ο Λόπεθ, του πήρε την θέση ο Μάνος και ο Άρης λειτουργεί με τους υπόλοιπους μεσοεπιθετικούς και  γενικά ως σύνολο χωρίς να  περιμένει αποκλειστικά από τους φορ του. Στον Μάνο αρέσει να παίζει και περιφερειακά και  να βρίσκει περισσότερους χώρους στο γήπεδο. Ο Άρης κάνει πραγματικό πρωταθλητισμό και όχι στα λόγια. Τελειώνει ο πρώτος γύρος και είναι τρεις βαθμούς πίσω από τον πρώτο Ολυμπιακό, αν δεν είναι πρωταθλητισμός τι είναι;»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.