Μπουγαΐδης: «Ο Τσόλακ έχει ερωτική σχέση με την εστία, είναι παίκτης υψηλού επιπέδου»

Metrosport Team17 Σεπτεμβρίου 2020

Στοιχεία για τον Τσόλακ έδωσε μιλώντας στο Metropolis 95.5 ο πρώην συμπαίκτης του στην Λέγκια Γκντασκ, Μαυρουδής Μπουγαΐδης.

«Ήμασταν μαζί στην Πολωνία στην Λέγκια Γκντασκ. Γνωριστήκαμε στον τελικό με τις μικρές εθνικές. Ήρθε και έκανε το μπαμ η ομάδα. Ήταν προτελευταία τότε, έκανε πολλές μεταγραφές και από πρότελευταία βρέθηκε στα πλέι οφ. Ήμασταν και οι δύο 19 χρονών. Βγήκε πρώτος σκόρερ μέσα στο δεύτερο εξάμηνο με 12 γκολ αν θυμάμαι καλά. Έχει πολύ καλή επαφή με τα δίχτυα» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Έχει αγάπη με αυτό το πράγμα, βλέπει την εστία με αγάπη. Έχει ερωτική σχέση. Επειδή τυχαίνει να έχω επαφή μαζί του είναι απίστευτα εργατικός αθλητής, δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει τις προπονήσεις με το τέλος της σεζόν και έχει χτιστό σώμα. Έχει πολλά στοιχεία, εκτός από το γκολ. Τρέχει να πιέσει, δεν θα περιμένει μόνο τις σέντρες. Έχει αγωνιστικότητα και πάθος. Κουβαλάει την μπάλα, δεν είναι στατικός, ούτε αργός».

Για την σύγκριση με τον Άκπομ: «Είναι διαφορετικοί παίκτες. Ο Άκπομ είναι σέντερ φορ για Αγγλία, παίζει πολύ μέσα στην περιοχή. Ο Τσόλακ έχει πολλά διαφορετικά στοιχεία. Για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι μία από τις καλύτερες λύσεις. Ο Πρίγιοβιτς δεν είχε την αγωνιστικότητα του Τσόλακ. Εχω ξεχωρίσει τέσσερα άτομα στην καριέρα μου, ένα ήταν αυτό. Του έστειλα μήνυμα, αλλά δεν μου απάντησε ακόμη. Είναι παίκτης υψηλού επιπέδου».

Για το παιχνίδι του Άρη με την Κοβαλίβκα: «Και μόνο που η ομάδα βγήκε ξανά στην Ευρώπη είναι επιτυχία. Για εμένα το όνομα Άρης είναι αξιοσέβαστο και πρέπει όλοι να δείχνουμε σεβασμό. Σαν οπαδός αυτής της ομάδας πιστεύω ότι θα περάσει και αυτό και το επόμενο εμπόδιο. Θα είναι καλό να πάρει ο ΠΑΟΚ τον Τσόλακ για να αποδυναμωθεί η Ριέκα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.