Μπουγαϊδης: «Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι... σκύλος»

Metrosport Team26 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Μαυρουδής Μπουγαϊδης, ο οποίος τοποθετήθηκε για την χθεσινή αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ισπανία, αλλά και την συμμετοχή του φίλου του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 

Για την τωρινή του ομάδα: «Είμαι στην Κρόμπρι Γκλόγκοβ, στην Β΄κατηγορία της Πολωνίας, τώρα το πως βρέθηκα εδώ δεν το γνωρίζω. Επέστρεψα από την Πολωνίας για να καταφέρω να βρω κάτι αξιόλογο, ήθελα να μείνω στην Ελλάδα λόγω της οικογένειας μου και της γέννησης του δεύτερου παιδιού μου, Με πήραν τηλέφωνο κάποιοι άνθρωποι που έμαθαν ότι δεν βρήκα κάτι και με παρακάλεσαν να πάω. Υπέγραψα αμέσως και έκτοτε παίζω βασικός».

Για την συμμετοχή του Κυριάκου Παπαδόπουλου στην χθεσινή αναμέτρηση: «Πραγματικά ένιωσα περήφανος για όλη την προσπάθεια. Ένιωσα απίστευτη χαρά, γιατί είδα πολλά γνώριμα πρόσωπα και για το αποτέλεσμα. Υπάρχει εμπιστοσύνη σε παιδιά που έχουν ταλέντο και προσωπικότητα. Δεν μου προκάλεσε έκπληξη η παρουσία του Παπαδόπουλου. Δεν τον γνώριζα παλιότερα, περάσαμε μαζί μια με δύο εβδομάδες όταν είχε έρθει για προπονήσεις στα Κουφάλια.

Είναι σκύλος και το έδειξε. Παρακολουθώ τα παιχνίδια που κάνει στην Κροατία. Ήθελε να επιστρέψει και το κατάφερε. Ο Κυριάκος, έχει κάνει απίστευτη καριέρα και θεωρήθηκε ότι «τελείωσε». Δεν μπορεί να ξεχάσει κάποιος αυτό που γνωρίζει, έχει ακαταμάχητο πάθος».

Ερωτηθείς για το αν έχουμε «κρίση ταυτότητας»: Κάποιοι θέλουν να παίζουμε το ποδόσφαιρο που παίζει η Ισπανία και ας χάνουμε. Υπάρχουν και άλλοι, που θέλουν να κερδίζουμε. Στα προηγούμενα επίσημα ματς, η ομάδα έδειχνε ότι μπορεί να κυκλοφορήσει την μπάλα, ο προπονητής γνωρίζει καλά τους παίκτες. Όλοι έχουν εμπειρίες με τις ομάδες τους. Στο επόμενο παιχνίδι, εμείς θα έχουμε τις πρωτοβουλίες, είναι σημαντικό να έχουμε ευελιξία».

Για το αν του έκανε κάποιος ποδοσφαιριστής εντύπωση: «Επειδή τυχαίνει να ξέρω πολλά παιδιά που όχι απλά τους αγαπώ, αλλά τους σέβομαι, δεν μπορώ να πω μόνο έναν. Σε μια καλή ομάδα, δεν μπορείς να έχεις μόνο 11-12 καλούς ποδοσφαιριστές. Έχει ανάγκη από 25 καλούς παίκτες, ετοιμοπόλεμους. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να τα δώσουν όλα. Είμαι πολύ χαρούμενος για την Εθνική μας, έχει έτοιμους παίκτες που θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό».

Τέλος, ερωτηθείς για γεγονός ότι μας θεωρούν «αουτσάιντερ»: «Λειτουργούμε καλύτερα έτσι, μας ταιριάζει, Μην ξεχνάμε και την Γεωργία. είναι δυνατή ομάδα και υπολογίσιμη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.