Μπουγαΐδης: «Εγώ μέχρι τα 19 μου 800 ευρώ έπαιρνα από τον Άρη - Χρειάστηκε για έναν χρόνο να δουλέψω στο εργοστάσιο»

Metrosport Team05 Σεπτεμβρίου 2023

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Μαυρουδής Μπουγαΐδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Στη Σέντρα" στο Metropolis 95.5 και σχολίασε όσα συμβαίνουν στις ακαδημίες των ελληνικών ομάδων, με αφορμή τις δηλώσεις του Θόδωρου Καρυπίδη για τα τμήματα υποδομών των "κιτρινόμαυρων".

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Η συζήτηση αυτή είναι τεράστια. Έχω βρεθεί και εγώ σε ακαδημίες, αλλά δεν γνωρίζω από που βγαίνουν τα ποσά για τις ακαδημίες, επειδή δεν ήμουν ποτέ στη διοίκηση αλλά το "κρέας" γιατί αυτό είμαστε οι ποδοσφαιριστές ένα προϊόν.

Η κουβέντα για τις ακαδημίες με στενοχωρεί πολύ, γιατί βλέπω τι γίνεται στο εξωτερικό που έχω αγωνιστεί. Όταν ένας ποδοσφαιριστής βγαίνει από τις ακαδημίες σκέφτονται δεν θα του δώσουμε και κανένα συμβόλαιο της προκοπής, δικός μας παιδί είναι, ο βασικός μισθός φτάνει. Οι παίκτες από το εξωτερικό που έρχονται με βασικό μισθό πληρώνονται;

Εγώ μέχρι τα 19 μου 800 ευρώ έπαιρνα από τον Άρη. Όλοι οι μικροί ποδοσφαιριστές βασικό μισθό παίρναμε, όντας και βασικοί σε κορυφαίες ομάδες. Εγώ ποτέ δεν πήρα μεγάλο συμβόλαιο, αλλά όταν μου έδειχναν σεβασμό έδινα όλο μου το είναι».

Και στο φινάλε ανέφερε: «Δούλεψα για ένα χρόνο σε εργοστάσιο γιατί δεν με έκανε πρόταση καμιά ομάδα στην Ελλάδα και όποιος με ήθελε πάλι τον βασικό έδινε οπότε προτίμησα το εργοστάσιο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.