Πρόεδροι ΕΠΣ Λάρισας & Ημαθίας: «Στηρίζουμε τον Ζαγοράκη»

Metrosport Team26 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκαν οι πρόεδροι των ΕΠΣ Λάρισας και Ημαθίας, Δημήτρης Μπουχλαριώτης και Στέργιος Μουρτζίλας, οι οποίοι τοποθετήθηκαν για τις εκλογές της ΕΠΟ και την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Μπουχλαριώτη:

Για τις εκλογές της ΕΠΟ: «Εμείς ως ΕΠΣ Λάρισας, στηρίζουμε τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Νομίζω πως αύριο θα έχουμε νέο πρόεδρο. Πρέπει να σταματήσει αυτή η σπέκουλα και η τοξικότητα. Πρέπει να μπούμε σε μια σειρά ώστε να έρθει η κανονικότητα στο ποδόσφαιρο».

Για τον αν μπορεί να προσφέρει ο Ζαγοράκης: «Πιστεύω πως δεν έχουμε άλλη ευκαιρία. Ίσως, να είναι από τις μοναδικές ευκαιρίες που έχουμε με τον Θοδωρή. Πρέπει να κάνει δουλειά, το ελπίζω για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πάνω από όλα, αλλά και για το επαγγελματικό. Έχουμε ξεχάσει πως ο θεμέλιος λίθος είναι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, χωρίς αυτό, δεν μπορεί να υπάρξει το επαγγελματικό. Εμείς, τόσα χρόνια στην Ελλάδα κοιτάμε να βάφουμε το ρετιρέ, αλλά αφήνουμε τα θεμέλια. Με το παραμικρό κούνημα θα καταρρεύσει όλο το οικοδόμημα. Ο Ζαγοράκης, θέλω να πιστεύω πως θα προσφέρει πράγματα, δεν έχουμε άλλη ευκαιρία».


Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Μουρτζίλα:

Για την εκλογή Ζαγοράκη: «Εμείς ως ΕΠΣ Ημαθίας, στηρίζουμε την υποψηφιότητα Ζαγοράκη. Το ελληνικό ποδόσφαιρο, μπορεί να αποκομίσει μόνο κέρδη. Αυτό για να πετύχει, χρειάζεται την στήριξη και την συνδρομή όλων των παραγόντων».

Ερωτηθείς για το αν θα τα καταφέρει: «Πιστεύω θα είναι ο νέος πρόεδρος του ΔΣ. Το μόνο που μας ενδιαφέρει εμάς ως παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, είναι να υπάρχει στήριξη από όλους. Υπάρχουν αρκετά ικανά στελέχη με γνώσεις του ποδοσφαίρου. Εμείς υποστηρίζουμε πως όσοι εκλεγούν θα πρέπει να είναι ακούραστοι εργάτες του ποδοσφαίρου, ώστε να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα».

 
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.