Μπουρλά: Επένδυση 650 εκατ. ευρώ στη Θεσσαλονίκη – Ήδη άνοιξαν 500 θέσεις εργασίας

Metrosport Team12 Οκτωβρίου 2021

Στο πλαίσιο των εγκαινίων νέων εγκαταστάσεων της Pfizer στη Θεσσαλονίκη, ο επικεφαλής της εταιρείας Αλμπέρτ Μπουρλά μίλησε για το πλάνο των επόμενων ετών στην πόλη, τις νέες θέσεις εργασίας στην εταιρεία αλλά και τις επενδύσεις.

«Οι επενδύσεις της Pfizer συμβάλλουν στην τοπική και εθνική οικονομία. Οι εργαζόμενοι στο κέντρο της Pfizer ήδη έχουν ξεπεράσει τους 500, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι επιστήμονες με μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών και το 15% αυτών είναι Έλληνες του εξωτερικού που γύρισαν στην πατρίδα τους για να εργαστούν εδώ», ανέφερε στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο Έλληνας επιχειρηματίας.

Ο κ. Μπουρλά, είπε ότι πλέον δημιουργούνται ευκαιρίες απασχόλησης και συμβάλλουν στην ανάπτυξη ενός συστήματος συνεργασιών στην χώρα. «Βάζουν την Ελλάδα στον παγκόσμιο επενδυτικό χάρτη», σημείωσε.

Τόνισε ακόμα ότι η Pfizer δεσμεύεται να συμβάλλει στην αυτή την προσπάθεια. Δίνοντας στοιχεία για την επένδυση είπε ότι οι εργαζόμενοι έχουν ξεπεράσει τους 500 και το 15% είναι Έλληνες του εξωτερικού που γύρισαν στην πατρίδα τους για να εργαστούν εδώ.

«Είμαι περήφανος Έλληνας και Σαλονικιός και λίγες πόλεις μπορούν να τα αναδείξουν όλα αυτά. Είναι μια πόλη με καρδιά και ψυχή. Είμαι γεμάτος αναμνήσεις και αισιοδοξία για όλα αυτά που θα κάνουμε τα επόμενα χρόνια», κατέληξε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.