Μπότο: «Δυο παίκτες του ΠΑΟΚ μπορούν να απασχολήσουν στο μέλλον τις ιταλικές ομάδες»

Metrosport Team13 Οκτωβρίου 2022

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο, μίλησε στην εκπομπή Calcio Napoli 24 Live για την εντυπωσιακή πορεία της Νάπολι τόσο στη Serie A, όσο και στο Champions League, ενώ αναφέρθηκε και σε δυο παίκτες του "δικεφάλου" που μπορούν στο μέλλον να απασχολήσουν τις ιταλικές ομάδες.

Αρχικά μίλησε για την πορεία της Νάπολι: «Η Νάπολι είναι σίγουρα μια ομάδα που την βλέπω και την απολαμβάνω, ίσως περισσότερο από από όλες αυτή την περίοδο στην Ευρώπη. Η πρόκριση στο Champions League εξαρτάται επίσης από την κλήρωση και την τύχη που έχει η κάθε ομάδα σε μια τέτοια διαδικασία. Αυτή την στιγμή η Νάπολι είναι η ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη», είπε αρχικά ο Ζοσέ Μπότο μιλώντας στο calcionapoli24 και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Υπάρχουν διαφορές μεταξύ ελληνικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ήμουν στην Νάπολι, έχω αυτή την συνήθεια να ταξιδεύω σε όλη την Ευρώπη, πριν λίγες μέρες ήμουν εκεί».

Σε ερώτηση για το αν πήγε στην Νάπολι για κάποιον παίκτη συγκεκριμένα ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής απάντησε χαρακτηριστικά τα εξής: «Δεν ήρθα για κάποιον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Έχω δει όλους τους παίκτες της Νάπολι, θα τους έπαιρνα όλους!».

Σε ερώτηση για τον Ομάρ Ελ Καντουρί που συνδέει ΠΑΟΚ και Νάπολι, ο Μπότο απάντησε: «Από τότε που είμαι στον ΠΑΟΚ είχε κάποια προβλήματα τραυματισμών», ενώ για παίκτες του ΠΑΟΚ που θα μπορούσαν να απασχολήσουν στο μέλλον κάποιες ιταλικές ομάδες πρόσθεσε: «Υπάρχουν δυο παίκτες. Ο Κοτάρσκι που είναι γεννημένος το 2000 και ο αμυντικός Κουλιεράκης του 2003 που θα μπορούσαν να είναι καλές περιπτώσεις για ομάδες του ιταλικού πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.