Μποτέλο: Τα δεδομένα για Άρη και Μπρούνο Κόστα - Ο ρόλος του Κονσεϊσάο και το Μουντιάλ

Metrosport Team24 Αυγούστου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Αντόνιο Μποτέλο.

Ο δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού «TRT» παρέθεσε τα δεδομένα αναφορικά με τη μεταγραφή του Μπρούνο Κόστα στον Άρη, τους περιορισμούς στο ρόστερ της Πόρτο αλλά και το πλάνο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά για τον Μπρούνο Κόστα, σημείωσε: «Είναι δύσκολη η μεταγραφή του Κόστα στον Άρη, εξαιτίας του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, καθώς αν αποχωρήσει ο ποδοσφαιριστής, θα υπάρχει πρόβλημα στη μεσαία της γραμμής καθώς έχουν αποχωρήσει και άλλοι ποδοσφαιριστές στη θέση και δεν θα είναι εύρυθμη η λειτουργία. Φάνηκε και από το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας ότι ο Πορτογάλος τεχνικός ποντάρει στον ίδιο, ενώ επειδή υπάρχει και το Μουντιάλ ο ίδιος θα ήθελε να βρίσκεται σε έναν σύλλογο που να έχει βασικό ρόλο».

Ενώ πρόσθεσε: «Είναι ήδη 25 χρονών, την περσινή αγωνιστική περίοδο δεν πήρε τον χρόνο που ήθελε και δεν ήταν σε πρώτο πλάνο, κάτι που και ο ίδιος δεν ήθελε, ωστόσο αν η Πόρτο βρει έναν παίκτη που να ταιριάζει στο αγωνιστικό της πλάνο και προχωρήσει στη μεταγραφή, θα υπάρξει η δυνατότητα να φύγει ο Κόστα από την Πόρτο γιατί τώρα η ομάδα δεν έχει το απαραίτητο βάθος στο ρόστερ της».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.