ΝΒΑ: Το 150/150 βάζει μία ιστορική πρόκληση στους Σέλτικς

Metrosport Team26 Μαΐου 2023

Ένα μοναδικό επίτευγμα θα επιδιώξουν οι Μπόστον Σέλτικς, καθώς ποτέ άλλοτε στην ιστορία του ΝΒΑ δεν επέστρεψε ομάδα έχοντας βρεθεί στο 0-3!
Οι Μπόστον Σέλτικς πιστεύουν στα θαύματα! Μετά από από τρεις οδυνηρές ήττες, επέστρεψαν με εντυπωσιακό τρόπο, κάνοντας δύο απανωτές νίκες, το οποίο σημαίνει ότι έμειναν «ζωντανοί» στην διεκδίκηση της πρόκρισης στα NBA Finals καθώς «έσβησε» τα δύο «ματς μπολ» των αντιπάλων της.
Το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Θα καταφέρουν οι Σέλτικς να γίνουν η πρώτη ομάδα στην ιστορία του ΝΒΑ που θα έχει επιστρέψει από το 0-3; Κι όμως. Ποτέ άλλοτε δεν έχει συμβεί κάτι ανάλογο στα play-offs. Και στις 150 περιπτώσεις που μια ομάδα είχε βρεθεί στο 3-0, σημειώθηκαν και 150 προκρίσεις!

Στις 92 από αυτές τις περιπτώσεις «σκούπισαν» τους αντιπάλους τους με 4-0, σε 44 σειρές η πρόκριση κρίθηκε στα πέντε παιχνίδια (4-1), ενώ αντίστοιχα υπήρξαν 11 προκρίσεις σε Game 6. Το θα συμβεί τώρα; Θα φτάσουν στις 12 οι προκρίσεις σε 6ο ματς ή θα σημειωθεί Game 7 για 4η φορά στην ιστορία του ΝΒΑ ύστερα από 0-3;

Η συνέχεια τα ξημερώματα της Κυριακής (28/5, 03:30), στη Φλόριντα όπου οι Χιτ θέλουν με νίκη να βρεθούν στους ΝΒΑ Finals απέναντι στους Ντένβερ Νάγκετς, με τους Σέλτικς να θέλουν να κάνουν το 3-3 και να γυρίσουν τη σειρά στη Βοστόνη, εκεί όπου θα έχουν ραντεβού με την ιστορία!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.