Η ανατροπή για τον ΠΑΟΚ θα έρθει στην Τούμπα

Γιώργος Καστάνης23 Σεπτεμβρίου 2020

Πέτυχε γκολ με έξοχο συνδυασμό τεσσάρων παικτών (Βαρέλα, Γιαννούλη, Αντρίγια και Πέλκα), είχε χαμένο πέναλτι πολύ νωρίς (Πέλκας), δοκάρι σε σούτ στην κίνηση του Ελ Καντουρί, έπαιξε έξυπνα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, πλήρωσε όμως δύο λάθη και έχασε ένα δικό του παιχνίδι.

Αυτή είναι όλη η εικόνα του χθεσινού αγώνα, με τον ΠΑΟΚ να χάνει μεν, αλλά κάλλιστα θα μπορούσε να κερδίσει εάν ήταν πιο προσεκτικός σε συγκεκριμένες φάσεις και δεν έκαναν αβίαστα λάθη οι παίκτες του. Για παράδειγμα το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε η Κράσνονταρ, θα μπορούσε να αποφευχθεί, όμως ο Γιαννούλης δεν υπολόγισε σωστά και πάτησε το πόδι του αντιπάλου του. Και δέχθηκε το δεύτερο γκολ, από λάθος συννενόηση των αμυντικών του. 

Γιατί τα αναφέρουμε όλα αυτά. Απλά γιατί ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί στους ομίλους του Champions League. Η Κράσνονταρ δεν είναι μεγαθήριο, έχει χτυπητές αδυναμίες στην άμυνά της, είναι επικίνδυνη μπροστά και πρέπει στο δεύτερο παιχνίδι της Τούμπας να κάνει ένα τέλειο ματς, ανάλογο με αυτά που έκανε επί της Μπεσίκτας και επί της Μπενφίκα.

Το είπε και ο Πέλκας στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει τα πάντα για να ανατρέψει το χθεσινό αποτέλεσμα. Και ο Δικέφαλος έδειξε ότι μπορεί να πετύχει. Στην διάθεση του Φερέιρα θα βρίσκονται και οι δύο νεοαποκτηθέντες, οι Τσόλακ και Ουαγκέ, οπότε οι «πινελιές» που θα προσθέσουν, μπορούν να αποδειχθούν καθοριστικές για την εξέλιξη του αγώνα.

Ο σοβαρός ΠΑΟΚ, έτσι όπως τον είδαμε στα ματς με την Μπεσίκτας και την Μπενφίκα θα περάσει την Κράσνονταρ. Τέτοιου είδους εμφανίσεις, πρέπει να περιμένουμε, για να μπορέσει ο Δικέφαλος να πετύχει και να γράψει ιστορία.

Από την χθεσινή ομάδα, ξεχώρισε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο Γιαννούλης στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ελ Καντουρί. Εν κατακλείδι, ο ΠΑΟΚ μπορούσε χθες τη νίκη, δεν τα κατάφερε, την ανατροπή όμως μπορεί να την πετύχει στην Τούμπα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.