Μποροβήλος: «Γι' αυτό δεν επικυρώθηκε η βαθμολογία των πλέι άουτ»

Metrosport Team05 Μαρτίου 2020

Η Super League προχώρησε στην επικύρωση της βαθμολογίας για τις θέσεις 1-6 αλλά όχι για τις υπόλοιπες. Μια απόφαση που ήρθε να δημιουργήσει ερωτηματικά αφού η καταγγελία του Ολυμπιακού για πολυιδιοκτησία αφορά ΠΑΟΚ και Ξάνθη και όχι μόνο τους Ακρίτες.

Ο Γιώργος Μποροβήλος μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» εξήγησε το σκεπτικό της απόφασης της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος τονίζοντας ότι η βαθμολογία από την έβδομη θέση και κάτω δεν επικυρώθηκε καθώς εάν αλλάξει η απόφαση για Ξάνθη θα επηρεαστεί όλο το πρόγραμμα και η σειρά των αγώνων θα είναι διαφορετική.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επικύρωση της βαθμολογίας: «Στα πλέι οφ δεν αλλάζει κάτι και όποια απόφαση και εάν επικρατήσει από το δικαστήριο θα εφαρμοστεί. Η διαφορά με τα πλέι άουτ είναι ότι οι αγώνες δεν είναι διπλοί. Η Ξάνθη μετά την τιμωρία θα παίξει τρία ματς έξω και τέσσερα μέσα. Τι θα γίνει όμως εάν αλλάξει γνώμη η Εφέσεων; Δεν θα μπορεί να διορθωθεί κάτι. Θα θέλαμε να βγει πρώτα η απόφαση των Εφέσεων και τότε να υπάρξει επικύρωση και να βγουν οι αγώνες».

Για τα όσα συνέβησαν στα παιχνίδια Κυπέλλου: «Δεν έγινε καμία συζήτηση για τα παιχνίδια κυπέλλου».

Ακούστε όσα είπε στο Metropοlis 95.5:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.