Μποροβήλος: «Χαμογελάμε για τον Δουβίκα - Δεν θέλαμε να μπούμε εμπόδιο στον Μπαράλες»

Metrosport Team23 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Μποροβήλος

Ο ισχυρός άνδρας του Αστέρα Τρίπολης, σχολίασε τους λόγους που έκαναν τον Τάσο Δουβίκα να ακολουθήσει το δρομολόγιο Τρίπολη - Βόλος, τα στοιχεία της συμφωνίας μεταξύ των δύο ομάδων ενώ ειδική μνεία έκανε στα όσα εκτιλύχθηκαν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου μεταξύ του Άρη και του Μπαράλες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αναφορικά με τον Τάσο Δουβίκα: «Χαμογελάω γιατί ένα παιδί από τις ακαδημίες μας ξεκινάει να γράφει τη δική του ιστορία. Εμείς ξέραμε τι σημαίνει ο Δουβίκας και για αυτό βάλαμε το ποσοστό με τον Βόλο. Τότε υπήρχε ο Μπαράλες και έπρεπε να φύγει ο Τάσος για να πάρει παιχνίδια αλλά για αυτό το λόγο έχουμε το ποσοστό του 60% του παίκτη. Για εμάς είναι ηθική ικανοποίηση η μεταγραφή του παίκτη γιατί δείχνει το πόσο καλά δουλεύει η ακαδημία».

Για τον Μπαράλες και τον Άρη: «Είμαστε ικανοποιημένοι που έμεινε ο Μπαράλες σε εμάς γιατί θα έπρεπε να βάλουμε ένα ερωτηματικό στο ότι θα έπρεπε να πάρουμε έναν άλλο ποδοσφαιριστή για το κενό που θα άφηνε ο Χερόνιμο. Από τη στιγμή που ο Άρης εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον παίκτη και στο ίδιο είχε αρέσει η ιδέα δεν θέλαμε να μπούμε εμπόδιο».

Για την επικείμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα: «Ψαχνουμε έναν βαθμό ακόμα για τα play-off και μας κάνει χαρούμενους το ότι είμαστε μέσα στις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος αλλά δεν θα σταματήσουμε εκεί. Ο Αστέρας παίζει για τον εαυτό του και το έχει δείξει απέναντι σε όλες τις ομάδες. Με τον ΠΑΟΚ το παιχνίδι είναι ανοιχτό για όλα τα αποτελέσματα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.