Μπόρις Μπέκερ: Εκτός φυλακής μετά από 8 μήνες

Metrosport Team16 Δεκεμβρίου 2022

Ύστερα από 8 μήνες πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, ο Μπόρις Μπέκερ αποφυλακίσθηκε και αφέθηκε ελεύθερος μετά από οκτώ μήνες. Μάλιστα, είναι έτοιμος να απελαθεί από το Ηνωμένο Βασίλειο, όπως αναφέρουν βρετανικά και γερμανικά μέσα. Ο 55χρονος θρύλος του τένις είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 2,5 ετών εξαιτίας απόκρυψης περιουσιακών στοιχείων και δανείων ύψους 2,5 εκατ. λιρών.

Ο κάτοχος έξι Grand Slam τίτλων είχε κηρύξει πτώχευση το 2017 (έχοντας χρέη σχεδόν 50 εκατ. λίρες σε πιστωτές) για ένα απλήρωτο δάνειο που ξεπερνούσε τα 3 εκατ. λίρες και αφορούσε το ακίνητό του στη Μαγιόρκα. Αρχικά κρατήθηκε στις φυλακές του Hantercombe στο Oxfordshire, ενώ από τον Μάιο είχε μεταφερθεί στις φυλακές Wandsworth στο Λονδίνο.

Κανονικά επρόκειτο να εκτίσει τη μισή ποινή, αλλά πληροί τις προϋποθέσεις για αυτόματη απέλαση, διότι δεν έχει βρετανική υπηκοότητα και δέχτηκε ποινή φυλάκισης άνω των 12 μηνών. Ο άλλοτε Νο.1 τενίστας στον κόσμο θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής στη Γερμανία και μένει να δούμε αν έχει μέλλον στον χώρο του τένις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.