«Μπορεί ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης να μην είναι μαζί μας αλλά οι αξίες του μένουν»

Metrosport Team21 Δεκεμβρίου 2022

Ο δήμαρχος του Δήμου Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95.5 και μίλησε για την εκδήλωση που έλαβε χώρα στο γυμναστήριο του ΔΑΚ Πολίχνης που φέρει το όνομα του Αλέξανδρου Νικολαΐδη προς τιμής τους αδικοχαμένου Έλληνα αθλητή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Είναι μια εκδήλωση που έχουμε καθιερώσει εδώ και χρόνια, έχει γίνει θεσμός στην πόλη, εκτός από τις δύο τελευταίες χρονιές λόγω κορονοϊού. Βραβεύουμε όλους τους αθλητές και τις ομάδες που έχουν διακριθεί, γιατί δίνουν τη ψυχή τους για τον αθλητισμό. Είναι ένα κίνητρο για όλα τα παιδιά, για όλους τους ανθρώπους του αθλητισμού να έρχονται σε αυτή την εκδήλωση να έρχονται και να γιορτάζουμε. Ο Αθλητισμός είναι μια γιορτή και ενώνει, πρέπει να μάθουμε τα παιδιά να βλέπουν τον αθλητισμό με διαφορετικό μάτι.

*Ο δήμαρχος του Δήμου Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης

Άλλωστε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης άφησε παρακαταθήκη όλες αυτές τις αξίες τις οποίες πρέσβευε όλα τα χρόνια. Φέτος επιλέξαμε τον γυμναστήριο που φέρει το όνομά του, για να τιμήσουμε έναν άνθρωπο που δόξασε την πόλη μας όλα αυτά τα χρόνια. Μας λυπεί που δεν είναι μαζί μας αλλά οι αξίες του μένουν και πρέπει να μεταλαμπαδεύσουμε αυτές τις αξίες στα νέα παιδιά. Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων τιμήθηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο Άγγελος Χαριστέας για όσα πρόσφεραν στο ποδόσφαιρο και στην πόλη μας».

Βραβεύθηκαν αθλητές της εθνικής ομάδας Άρσης Βαρών (στις φωτογραφίες ο Γιάννης Καρυπίδης και η Δέσποινα Χαριτοπούλου

Οι βραβευθέντες της άρσης βαρών με τον δήμαρχο Παύλου Μελά τον οποίο βραβευσε με τη σειρά της η Ομοσπονδια της άρσης βαρών

Ο Δανιήλ Παπαδόπουλος με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.