Μπορεί και χωρίς Ζλάταν η Μίλαν

Γρηγόρης Κόκκινος28 Νοεμβρίου 2020

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο. Από την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου το ποδόσφαιρο είναι πιο φτωχό αφού απεβίωσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο ποδοσφαιριστής που αγαπήθηκε σαν Θεός στην Αργεντινή , στην Νάπολι και σε ολόκληρη την οικουμένη για τα κατορθώματα του στα γήπεδα, αλλά και για τις ιδέες που υπηρετούσε και την στάση ζωής απέναντι στο σύστημα και τους μεγάλους της γης. Είναι τρομερό να βλέπεις τέτοιες εκδηλώσεις λατρείας , να τον αποκαλούν Θεό και να τον αγαπάνε με τέτοια θέρμη που ίσως δεν γνώρισε άλλος ποδοσφαιριστής.

Στην Ισπανία η Βαλένθια προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με την Αλαβές 2-2 σε ένα παιχνίδι που ήταν καλύτερη αλλά όχι αποτελεσματική. Η Ατλέτικο νίκησε την Μπαρτσελόνα στο μεγάλο ντέρμπι και είναι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Το διπλό δεν το λες ευκαιρία αλλά πιστεύω ότι θα έρθει εύκολα η δύσκολα. Η Έβερτον μετά από ένα κακό σερί αποτελεσμάτων επανήλθε στις νίκες με το διπλό 2-3 στην έδρα της Φούλαμ. Η Λίντς ήταν καλύτερη από την Άρσεναλ αλλά όχι αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια και κόλλησε στο 0-0. Την πιστεύω την ομάδα του Αντσελότι και θα προτιμήσω τον άσσο στην αναμέτρηση. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλός στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό και ήταν πιο αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα στο τελικό 1-0. Ο Παναιτωλικός παρά τον ερχομό του Δέλλα δεν τα κατάφερε με τον Άρη και έχασε με 0-1. Περιμένω να έχουμε γκολ στο παιχνίδι και επιλέγω το OVER.

Η Σαουθάμπτον ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Γουλβς και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αν δεν έχασε ο Γουόλκοτ στο τετ α τετ στο 0-1. Η Μάντσεστερ ήταν καλύτερη από την Γουέστ Μπρομ και νίκησε με 1-0 με πέναλτι. Η Γιουνάιτεντ παίζει και μεσοβδόμαδα αντίθετα με τους Άγιους που έχουν μόνο το πρωτάθλημα. Αξίζει το ρίσκο στον άσσο. Η Λανς σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ναντ. Η Ανζέ έχασε από την Λυών με 0-1 αν και την κοίταξε στα μάτια στο παιχνίδι. Παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι φέρνουν ισοπαλίες κάτι τέτοιο δεν ισχύει για την Ανζέ και βλέποντας τις δυο ομάδες πιστεύω ότι αξίζει ο άσσος. Η Λοριάν δεν τα πάει καλά και προέρχεται από την ήττα με 4-0 από την Λιλ που και λίγα ήταν… Η Μονπελιέ σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι μπορεί να ήταν πολύ καλύτερη από το Στρασβούργο αλλά νίκησε με 4-3 παρακαλώ στο πιο παραγωγικό παιχνίδι της αγωνιστικής στη Γαλλία. Κρατάω το διπλό. Η Μετς προέρχεται από το ισόπαλο 1-1 με την Ναντ και δεν την λες ούτε καλή αλλά ούτε και κακή ομάδα. Υποδέχεται την Μπρέστ που στο τελευταίο παιχνίδι συνέτριψε με 4-1 την Σεντ Ετιέν δείχνει να είναι σε καλό φεγγάρι και ή κερδίζει ή χάνει δεν έχει καμία ισοπαλία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Θα τιμήσω το διπλό.

Η Μίλαν προέρχεται από το σπουδαίο 1-3 στην έδρα της Νάπολι με τον Ιμπραίμοβιτς να την έχει πάρει από το χέρι και να την έχει σήμερα στην κορυφή του πρωταθλήματος. Η Φιορεντίνα έχασε με 0-1 από την Μπενεβέντο και είναι γενικότερα ντεφορμέ. Θα τιμήσω την παρέα του Σουηδού που μοιάζει αγέραστος. Ο ΟΦΗ πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα του Βόλου αλλά τον βοήθησε το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έμειναν από νωρίς με παίκτη λιγότερο στο τελικό 1-4. Ο ΠΑΣ Γιάννινα το πάλεψε αλλά λύγισε στο τέλος από τον ΠΑΟΚ στο τελικό 2-1. Όπως παίζουν οι δυο ομάδες αξίζει το G/G@OVER

O Αστέρας Τρίπολης τελευταία δεν μας τα λέει καλά και δεν το γράφω με αφορμή το ισόπαλο 0-0 με τον Απόλλων Σμύρνης. Η ΑΕΚ αντίθετα έχει βρει ρυθμό και νίκησε εύκολα την Λάρισα με 4-1. Πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα η Ένωση θα πάρει το παιχνίδι.

Η Σοσιεδάδ οδηγεί την κούρσα στην Ισπανία μετά και το διπλό 0-1 στην έδρα της Κάντιθ με εξαιρετική εμφάνιση και πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Η Βιγιαρεάλ ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ρεάλ αφού δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις σημαντικές απουσίες της ομάδας του Ζιντάν. Θεωρητικά είναι ντέρμπι κορυφής. Άσσο θα παίξω

To be continued…….

Πρώτη πρόταση

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2

ΕΒΕΡΤΟΝ –ΛΙΝΤΣ 1

ΜΙΛΑΝ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 1

Δεύτερη πρόταση

ΛΑΝΣ - ΑΝΖΕ 1

ΛΟΡΙΑΝ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ 2

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 1

Τρίτη πρόταση

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ OVER

ΟΦΗ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ G/G@OVER

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΕΚ 2

Τέταρτη πρόταση

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 1

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.