Μπονόβας για ΠΑΟΚ: «Το ταλέντο πρέπει να το στηρίζεις»

Metrosport Team17 Δεκεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και του ΠΑΣ Γιάννινα, Ανδρέας Μπονόβας και μίλησε για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ παρότι δεν είναι πρώτος στην βαθμολογία διαθέτει την καλύτερη επίθεση του Πρωταθλήματος, ενώ αναφέρθηκε και στους Τσιγγάρα, Λύρατζη και Κούρτιτς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει την καλύτερη επίθεση του Πρωταθλήματος:

«Είναι δημιούργημα του συνόλου, άρα υπάρχει ικανότητα από τους ποδοσφαιριστές να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, όμως το μειονέκτημα είναι ότι δέχεται εύκολα γκολ. Δεν υπάρχει ισορροπία. Όταν πήρε το Πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ είχε σταθερότητα στην αμυντική του γραμμή. Όταν είσαι συνέχεια στην επίθεση, πρέπει κάποια στιγμή να αμυνθείς. Δεν είναι σταθερός ο ΠΑΟΚ στην απόδοσή του και γι΄ αυτό βρίσκεται στη θέση που είναι».

Για τους Τσιγγάρα-Λύρατζη:

«Ο ΠΑΟΚ διαθέτει από τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα. Το σημαντικό είναι να δίνει βήμα σε αυτά τα παιδιά. Το ταλέντο πρέπει να το στηρίζεις. Αυτά τα παιδιά είναι το παρόν και το μέλλον του συλλόγου. Αυτά τα παιδιά βοηθάνε γιατί έχουν τη φιλοδοξία να διακριθούν και τιμούν το ψωμί τους και τη φανέλα που φορούν. Δίνουν ενέργεια και καλύπτουν στους χώρους γι΄ αυτό βλέπουμε ότι ο ΠΑΟΚ με την είσοδό τους έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια. Αν έρθουν τα αποτελέσματα βγαίνει στην επιφάνεια και ο νέος, όμως αν δεν έρθουν, τότε καίγεται και αυτός».

Για τον Κούρτιτς που είναι πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ:

«Αυτοί οι παίκτες έχουν την διορατικότητα να πατήσουν περιοχή και να βάλουν γκολ. Όλα τα χαφ του ΠΑΟΚ έχουν κάνει γκολ. Ο μικρός έχει πάρει τη μισή δουλειά κι έτσι ο έμπειρος απελευθερώνεται, πατάει περιοχή και σκοράρει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.