Μπονόβας: «Ο Πίρσμαν είναι ο πιο φορμαρισμένος φούλ - μπακ του Πρωταθλήματος»

Metrosport Team14 Ιανουαρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», φιλοξενήθηκε ο Ανδρέας Μπονόβας.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, σχολίασε τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Πίρσμαν στον Άρη αλλά και για τους επιθετικούς του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο Metropolis 95,5:

«Ο Πίρσμαν μπορεί να δώσει πολλά στον Άρη, μιλάμε για τον πιο φορμαρισμένο πλάγιο αμυντικός του πρωταθλήματος. Έχει επιθετικές τάσεις, πανέξυπνος, τρομερή τακτική και ταχύτητα, θεωρώ ότι είναι πολύ καλός για το ελληνικό πρωτάθλημα, η ηλικία του του στερεί τις ελπίδες για να παίξει σε μεγάλη ομάδα. Νομίζω ότι έχει περιθώρια βελτίωσης αλλά είναι και πολύ έμπειρος ποδοσφαιριστής. Επιτυχία του Άρη.»

Για Γκάνεα:

«Ο Άρης παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, το πρόβλημα είναι στα...κουτιά δεν έχει το εύκολο γκολ. Για αυτό έκανε τις γκέλες. Η ουσία του ποδοσφαίρου αυτή είναι, να βρίσκεις τα γκολ. Πάλια ο κόσμος ερχόταν για τις τρίπλες του Χατζηπαναγή και για τα γκολ που πετύχαινε.»

Για ΠΑΟΚ:

«Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί οι ουσιαστικά «μεγάλες» ομάδες, όπως Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, να μην ξεκινάνε ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια δύο επιθετικούς. Στην περίπτωση του ΠΑΟΚ, ο Σφιντέρσκι είναι το μέλλον της ομάδας, αγωνίζεται στην Εθνική ομάδα, είναι πολύ αγχωμένος στα εύκολα γκολ. Θέλει εμπειρία, πρέπει να την αποκτήσει, αν τον κουμπώσεις με άλλον έναν ποδοσφαιριστή θα κάνει την καλύτερη δυάδα. Θα έβαζα τον Άκπομ γιατί ταιριάζουν, ο ένας συμπληρώνει τον άλλον.

«Κάθε προπονητής πρέπει να έχεις πολλές επιλογές όταν κάνει πρωταθλητισμό και θα χρειαστεί να βρει παίκτες που θα εκπληρώνουν το σύστημα. Να υπάρχει μια σωστή ομογένεια και να μάθει ο ένας τον άλλον.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.