Μπονόβας: «Μεστωμένη ομάδα ο ΠΑΟΚ, εκπλήσσει ο Άρης, θα είναι κοντά»

Metrosport Team10 Σεπτεμβρίου 2021

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, Ανδρέας Μπονόβας, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την πρεμιέρα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα και την εικόνα που έχει αποκομίσει από τον Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παρελθόν και τις εποχές που άλλαξαν στο ποδόσφαιρο:

«Αγωνίστηκα σε πολλές ομάδες… Ηρακλάρα 4 χρόνια ολόκληρα ήταν αυτά. Ήταν ωραία χρόνια, με γεμάτα γήπεδα. Χαιρόμασταν το ποδόσφαιρο. Τώρα περισσότερο είναι αθλητές και με σκοπιμότητα στο αποτέλεσμα. Γι’ αυτό νομίζω δεν γεμίζουν και τα γήπεδα. Πρέπει να πορευτούμε έτσι».

Για τον αγώνα της πρεμιέρας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα:

«Πάντα στις πρεμιέρες υπάρχουν εκπλήξεις. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο έτοιμη και γεμάτη ομάδα. Ο ΠΑΣ είναι νεανική ομάδα, με νέο προπονητή και αλλαγμένο ρόστερ. Έχει προβάδισμα ο ΠΑΟΚ, αλλά ο ΠΑΣ πάντα κόντρα στον ΠΑΟΚ έχει καλά αποτελέσματα και καλή απόδοση. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα για το Πρωτάθλημα, με βάθος, με προπονητή που έχει τη φιλοσοφία. Πιστεύω θα γίνει ωραίο παιχνίδι για τον κόσμο που θα πάει στο γήπεδο. Στην πρεμιέρα οι παίκτες θέλουν να δείξουν κάτι παραπάνω».

Για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τον ΠΑΟΚ:

«Φέτος δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι γεμάτος στον πάγκο. Για να κάνεις Πρωταθλητισμό πρέπει οι παίκτες του πάγκου να είναι ισάξιοι με τους βασικούς. Υπάρχει Ευρώπη και Κύπελλο. Υπάρχουν τραυματισμοί, κάρτες, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ο ΠΑΟΚ είναι μεστωμένη ομάδα, με σοβαρότητα. Θα διεκδικήσει επάξια το Πρωτάθλημα».

Για τον Άρη και τη φετινή ομάδα που δημιούργησε:

«Ο Άρης κάθε χρόνο μας εκπλήσσει με την απόδοσή του. Είναι πάντα ψηλά. Έκανε πάρα πολύ καλές μεταγραφές, πήρε παίκτες που χρειάζονταν. Έδειξε δείγματα φέτος ο Άρης και στην Ευρώπη. Στο φιλικό με τον Ολυμπιακό είδα ποιότητα, αυτοματισμούς, μια πολύ γρήγορη ομάδα που έχει δέσει και στα μετόπισθεν που είχε το πρόβλημα. Θα είναι κοντά στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.