Μπονόβας: «Ο Νάρεϊ και ο Κούριτς είναι το κερασάκι στην τούρτα, δύσκολα θα αναπληρωθούν τα κενά τους»

Metrosport Team03 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Ανδρέας Μπονόβας, ο οποίος μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννενα, σημειώνοντας πως ο Δικέφαλος χρειάζεται να δώσει επιπλέον χρόνο στον προπονητή της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου, γιατί βρίσκεται σε περίοδο ανανέωσης του ρόστερ.

Αρχικά ανέφερε: «Κρινόμαστε από τα αποτελέσματα και ο Λουτσέσκου βρίσκεται σε ένα νέο εγχείρημα με νέους ποδοσφαιριστές, ξέρει την ομάδα και πρέπει να στηριχθεί και να κριθεί για όλη τη χρονιά και δεν πρέπει να γίνονται οι αλλαγές προπονητών με αυτόν τον τρόπο. Σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις κάτι για να προλάβεις τα... χειρότερα. Ο ΠΑΟΚ αποτελεί μία ανάλογη περίπτωση με τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη χρονιά που υπήρχε αμφισβήτηση στον Γιοβάνοβιτς και βλέπουμε το αποτέλεσμα».

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Ο Νάρεϊ και ο Κούριτς είναι το κερασάκι στην τούρτα του ΠΑΟΚ και τα γκολ τους είναι σαν... τρίποντα και δύσκολα θα αναπληρωθούν τα κενά τους για το εύκολο γκολ κάτι που χρειάζεται ο Δικέφαλος στο παιχνίδι του. Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να παίζουν με δύο επιθετικούς για να είναι πιο επιθετικές, γιατί χρειάζονται δύο παίκτες μέσα στην περιοχή για να μπορέσει να βρει το γκολ απέναντι στην τετράδα της άμυνας που έχει ο αντίπαλος που γίνεται και 5αδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.