Μπόνεφ: «Ο Στοΐλοφ άλλαξε τη Λέφσκι - Δεν μπορώ να πω ποιος είναι καλύτερος»

Metrosport Team20 Ιουλίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Χρίστο Μπόνεφ.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής με μεγάλη διαδρομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μίλησε αναφορικά με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Λέφσκι Σόφιας για το Conference League, σημειώνοντας πως θα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι μπροστά σε φιλάθλους που στηρίζουν την ομάδα τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Είμαι επίτιμος πρόεδρος στη Λοκομοτίβ Πλόντλιφ, ωστόσο παρακολουθώ το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, ενδιαφέρομαι πολύ και χαίρομαι που ο ΠΑΟΚ θα παίξει με αντίπαλο τη Λέφσκι Σόφιας. Όταν έπαιζα στην Ελλάδα ήταν φίλος μου ο Γιώργος Κούδας, ένας άνθρωπος που είναι... εικόνα».

Για να προσθέσει: «Σήμερα στο ποδόσφαιρο είναι δύσκολο να πεις ποια ομάδα είναι καλύτερη, αλλά βλέπω πως από την ημέρα που ο Ιβάν Σαββίδης ανέλαβε τον ΠΑΟΚ, η ομάδα έχει ανέβει και είναι μία από τις πιο καλές ομάδες στην Ελλάδα. Στη Λέφσκι είχαν πολλά οικονομικά προβλήματα, αλλά από τον προηγούμενο χρόνο που ανέλαβε η Στοΐλοφ έχει αλλάξει η ομάδα, ενώ πήρε και το κύπελλο. Επίσης, πήρε ποδοσφαιριστές που κάνουν τη διαφορά».

Για τους φίλους των δύο ομάδων: «Μου άρεσε ο ΠΑΟΚ, ενώ η Λέφσκι είναι μία ομάδα που δεν έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη για πολλά χρόνια. Οι οπαδοί των δύο ομάδων θέλουν να στηρίξουν με κάθε τρόπο την ομάδα τους και είναι πολλοί σημαντικοί για τον σύλλογο τους».

Για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που γνωρίζει: «Ο Βιεϊρίνια είναι ένας παίκτης που είναι κομμάτι της ιστορίας της ομάδας, ενώ μου άρεσε πολύ και ο Πέλκας που τώρα αγωνίζεται στη Φενέρμπαχτσε».

Για τους ποδοσφαιριστές της δικής του περιόδου: «Ο Κούδας, ο Φοιρός, ο Δομάζος ήταν ιδιαίτεροι ποδοσφαιριστές».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.