Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς για Αντρίγια Ζίβκοβιτς: «Μπορεί να τα πάει καλά απόψε απέναντι στον Βινίσιους»

Metrosport Team24 Νοεμβρίου 2022

«Μπορεί να τα πάει καλά απόψε απέναντι στον Βινίσιους ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς», δήλωσε στο Metropolis 95,5 ο Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς ενόψει του αγώνα Βραζιλία-Σερβία στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. 

«Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε κάποια ομάδα. Παρακολουθώ το Μουντιάλ και μου έχει κάνει εντύπωση τόσες εκπλήξεις που έχουμε στην αρχή της διοργάνωσης με αποκορύφωμα το διπλό με ανατροπή της Σαουδικής Αραβίας επί της Αργεντινής με σκορ 2-1. Επίσης δεν περίμενα η Κροατία να μείνει στο μηδέν με το Μαρόκο’’, ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο για να προσθέσει για το Βραζιλία-Σερβία:’’ Όλη η Σερβία κι όχι μόνο περιμένει πώς και πώς το παιχνίδι με τη Βραζιλία. Η Βραζιλία είναι φαβορί σε κάθε παιχνίδι και όλοι ξέρουμε ότι είναι μια ομάδα με μεγάλους παίκτες που θεωρώ κιόλας ότι είναι οι καλύτεροι στον κόσμο. Ο προπονητής της Σερβίας έχει κάνει μία ομάδα με έμπειρους και νέους και έχει δύναμη στο κέντρο και την επίθεση».

Για το αν θα δούμε τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο δεξί άκρο της άμυνας και κατά πόσο μπορεί να ανταποκριθεί απέναντι στον Βινίσιους: «Ο Στοΐκοβιτς τον χρησιμοποιεί σε όλη την δεξιά πλευρά. Εσείς δεν τον έχετε συνηθίσει σε αυτή τη θέση στον ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι ότι ο προπονητής της Σερβίας τον έβαλε για πρώτη φορά σε αγώνα με την Πορτογαλία στη Λισαβόνα και στη Σερβία λέγαμε όλοι τι έκανε ο κόουτς, αλλά όπως φάνηκε του βγήκε και ο παίκτης καθιερώθηκε εκεί. Πιστεύω ότι ο Αντρίγια μπορεί να τα πάει πολύ καλά απόψε και απέναντι στον Βινίσιους και γιατί όχι να απειλήσει από εκείνη την πλευρά. Και απέναντι στον Μπερνάντο Σίλβα είχε ανταποκριθεί ο Αντρίγια και γιατί όχι και σήμερα κόντρα στον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.