Μπόλονι: «Το κίνητρο των παικτών του ΠΑΟΚ - Πρέπει να περιμένουμε για Μαουρίσιο»

Metrosport Team02 Απριλίου 2021

Ο Λάσλο Μπόλονι μίλησε στη NOVA ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, για τον Μαουρίσιο που πιθανώς να είναι διαθέσιμος, αλλά και το κίνητρο των παικτών του Πάμπλο Γκαρσία. Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Ξέρετε ότι είχαμε μια περίοδο αρκετά εύθραυστη με τραυματισμούς παικτών. Κάποιοι πέρασαν, κάποιοι άλλοι όχι ακόμα. Αλλά ζούμε με αυτό».

Για το αν θα έχει στη διάθεσή του τον Μαουρίσιο: «Ανάμεσα σε όλους τους παίκτες που είχαν προβλήματα το τελευταίο διάστημα, ο Μαουρίσιο είναι αυτός που πήγε καλύτερα η αποθεραπεία του. Όμως θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα 24 ώρες για να δούμε πραγματικά την ετοιμότητά του».

Για το αν έχει ως οδηγό το προηγούμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Οι εικόνες μιας προηγούμενης επιτυχίας παίζουν πάντα σημαντικό ρόλο. Αλλά κανένας αγώνας δεν μοιάζει με τον προηγούμενο ή τον επόμενο.

Θα χρησιμοποιήσουμε το ίδιο πνεύμα, τόσο από πλευράς φυσικής κατάστασης, όσο και στην τακτική. Πληγώσαμε ήδη μια φορά τον εγωϊσμό του ΠΑΟΚ κι αυτό του δίνει ένα κίνητρο για τη ρεβάνς. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για να είμαστε χαρούμενοι και μετά από αυτό το παιχνίδι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.