Μπόλονι για Κριστιάνο: «Εγώ τον έκανα εξτρέμ, δεν μπορώ να είμαι αμερόληπτος μαζί του»

Metrosport Team28 Ιανουαρίου 2024

Ο Λάζλο Μπόλονι παραχώρησε συνέντευξη στη "Marca" και αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και το γεγονός ότι εκείνος ήταν που του έδωσε το βάπτισμα στην πρώτη ομάδα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ τόνισε ότι είχε προβλέψει ότι θα γίνει ο κορυφαίος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής.

«Πήγα να δω την ομάδα νέων και του ζήτησα να έρθει μαζί μου με την πρώτη ομάδα γιατί ήταν σε καλή φυσική κατάσταση, ήταν πολύ γρήγορος και είχε μεγάλες τεχνικές ικανότητες. Τίποτα από αυτά δεν ήταν έκπληξη. Όταν τον είδα να αγωνίζεται, αποφάσισα ότι δεν θα επέστρεφε στην ομάδα νέων. Έπαιζε και συμπεριφερόταν σαν κάποιος πολύ πέρα ​​από τα χρόνια του. Στα αποδυτήρια έκανε πολλά αστεία, αλλά στο γήπεδο ήταν εξαιρετικός. Το να έχεις το επίπεδο ωριμότητας που είχε δεν είναι συνηθισμένο για κάποιον σε ηλικία 16 - 17 ετών», ανέφερε αρχικά ο πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Και πρόσθεσε: «Δεν γνώριζα ότι θα ήταν ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών, αλλά ήξερα ότι, αν απέφευγε τους τραυματισμούς, θα ήταν ένας πολύ καλός παίκτης. Τότε με είχαν ρωτήσει για τον Κριστιάνο σε μια συνέντευξη και είπα ότι θα ξεπεράσει τον Φίγκο, ακόμη και τον Εουσέμπιο. 

Η σύγκριση ενός νεαρού παίκτη με αυτούς τους δύο, που θεωρούνται Θεοί στην Πορτογαλία, μου προκάλεσε κάποια προβλήματα. Ο Ρονάλντο, όμως, έχει αποδείξει ότι είχα δίκιο από τότε. Δεν μπορώ να είμαι αμερόληπτος, ο Ρονάλντο θα είναι πάντα το αγόρι μου. Ξεκίνησε μαζί μου στη Σπόρτινγκ. Σε κάθε περίπτωση, ήμασταν όλοι αρκετά τυχεροί που απολαύσαμε παρακολουθώντας αυτούς τους δύο θρύλους να παλεύουν για 10 έως 15 χρόνια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.