Μπόλικα τα «Χ», μπόλικα τα Goal-Goal, μπόλικα και τα 2-2 σκορ

Μιχάλης Βραζιλιάνος18 Φεβρουαρίου 2020

Καλημέρα Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα Μακεδονία μου… Πράματα και θάματα είδαν τα ματάκια μας πάλι το τριήμερο που μας άφησε. Αλλωστε η 24η γαλανόλευκη αγωνιστική μας χάρισε σε όλους μας υπέροχες, γεμάτες δυνατές συγκινήσεις στιγμές.

Στην Λάρισα ας πούμε εκεί όπου όλα έδειχναν ότι ο ΠΑΟΚ θα έπαιρνε μία εύκολη νίκη, ήρθε από το πουθενά το 1-2 και… τρεχάτε ποδαράκια μου. Δίκαιο όμως το αποτέλεσμα, αλίμονο, με ορισμένους ακόμη να ψάχνουν να βρουν ένα δίκιο (ματαίως…) ώστε να υπερασπιστούν την άποψη ότι έπρεπε να δοθεί πέναλτι στην φάση του Αουγκούστο.

Ο Ολυμπιακός πέρασε άνετα όπως ήταν αναμενόμενο από τον Πανιώνιο, το ίδιο και ο Παναθηναϊκός από τον Παναιτωλικό, δύσκολα ο Αστέρας αλλά δικαίως πήρε το τρίποντο στον Βόλο, ενώ Ξάνθη και Λαμία μας έδωσαν απλόχερα το «Χ», το 0-0 σκορ αλλά και το «Χ-Χ ημίχρονο-τελικό»…

Σε ό,τι αφορά δε στο παιχνίδι του Κλεάνθης Βικελίδης, ο –Ελληνας- διαιτητής έκανε και πάλι τα δικά του. Να σας πω κάτι; Περισσότερο με τσάντισε το πώς προσπαθούσε να προφυλάξει τους παίκτες της ΑΕΚ παρά στο πέναλτι που δεν δόθηκε στον Φετφατζίδη (εκείνη ομολογουμένως ήταν πολύ δύσκολη φάση και την ευθύνη φέρει το VAR που θα έπρεπε να υποδείξει την παράβαση και όχι το διαιτητικό τρίο…).

Εν πάση περιπτώσει, πήρε φωτιά η μάχη για την έκτη θέση… Οι πρώτες κατ’ εμέ ναι, έχουν ήδη κριθεί όπως λέω εδώ και καιρό και πλέον, παλεύουν για την προνομιούχο θέση τέσσερις ομάδες, με τον ΟΦΗ να είναι πιο κοντά από τις υπόλοιπες τρείς…

Ας δούμε και το στοιχηματικό τριήμερο τώρα παρέα, εδώ όπου μπαίνουν και πάλι στην καθημερινότητά μας τόσο το Champions, όσο και το Europa League. Ολα τα παιχνίδια θα τα δούμε από σήμερα, οπότε θα τα πούμε την Παρασκευή πάλι, παρέα με το νέο κουπόνι ανά χείρας. Ρίξτε μια ματιά στις κάρτες-προτάσεις μου και θα καταλάβετε πολύ εύκολα προς τα πού και πώς θα κινηθώ…

*** Σημειώστε τα πιθανά μου 2-2 σκορ, παιχνίδια τα οποία άνετα μπορούν να μπουν σε δύο δελτία με λάθη (ζητώντας 2-3-4 σημεία, είναι 11 στήλες…) με χαλαρό ποντάρισμα : Ντόρτμουντ, Αταλάντα, Τότεναμ, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Χετάφε, ΑΠΟΕΛ, Λεβερκούζεν και τέλος, Αρσεναλ (προσοχή, μπορεί να κάνουμε… τζακ-ποτ αλλά ναι, αξίζει η προσπάθεια…).

Προτάσεις:

ΤΡΙΑΔΑ

ΣΑΟΥΘΕΝΤ – ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ 2

ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ ΤΑΟΥΝ - ΠΛΙΜΟΥΘ 2 –(2-3 ΓΚΟΛ)

ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΕΞΕΤΕΡ ΣΙΤΙ 1

Τριάδα με διπλή (προσοχή, είναι δύο δελτία…). Ενα δελτίο δηλαδή με το διπλό της Πλίμουθ και ένα με το «2-3 Goal» της. Ενδεικτικά, με 13 metro σε κάθε δελτίο (σύνολο 26 metro).

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 4-5-6 ΣΥΣΤΗΜΑ, 22 ΣΤΗΛΕΣ)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Χ

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ Χ

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΛΕΙΨΙΑ Χ

ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ Χ

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΣΕΛΤΙΚ Χ

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ Χ

Εξι μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 4-5-6 σημεία, σύνολο 22 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,50 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 4-5-6 ΣΥΣΤΗΜΑ, 22 ΣΤΗΛΕΣ)

ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ – ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ 1

ΑΛ ΜΟΚΑΒΛΟΥΝ ΑΛ ΑΡΑΜΠ – ΕΛ ΜΑΣΡΙ 1

ΜΠΙΝΤΒΕΣΤ ΒΙΤΣ – ΧΑΪΛΑΝΤΣ ΠΑΡΚ 1

ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ – ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ Χ

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ Χ

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ Χ

Εξι μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 4-5-6 σημεία, σύνολο 22 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,40 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 4-5-6 ΣΥΣΤΗΜΑ, 22 ΣΤΗΛΕΣ)

ΧΕΤΑΦΕ – ΑΓΙΑΞ Χ

ΑΠΟΕΛ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ Χ

ΓΟΥΛΒΣ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ Χ

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΠΟΡΤΟ Χ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ Χ

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ – ΜΠΡΑΓΚΑ Χ

Εξι μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 4-5-6 σημεία, σύνολο 22 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,30 metro τη στήλη…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.