Μποχωρίδης: «Δεν είχε άγχος ο Ιτούδης - Όλοι θέλουμε μετάλλιο»

Metrosport Team01 Ιουλίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο καλαθοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Λευτέρης Μποχωρίδης και αναφέρθηκε στην χθεσινή ευρεία νίκη της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στη Μ. Βρετανία, τονίζοντας ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι για μεγάλα πράγματα.

«Ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα, ο κόσμος μας στήριξε και είμαστε όλοι χαρούμενοι στην ομάδα που τους χαρίσαμε τη νίκη. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην Εθνική. Οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες. Άγχος υπήρχε λίγο στην αρχή γιατί έχουμε προσδοκίες ως ομάδα και θέλαμε να δείξουμε και στο παρκέ ότι είμαστε καλύτεροι από αυτούς. Δεν είδα να έχει άγχος ο Ιτούδης», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Όλοι θέλουν στην ομάδα μία διάκριση, ένα μετάλλιο. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα κι όταν θα είναι ολοκληρωμένη είναι ικανή για μεγάλα πράγματα. Θα δώσουμε τα πάντα για το εθνόσημο. Είναι τιμή μου να βρίσκομαι στην Εθνική. Ξέρω τις δυνατότητες μου και θα δώσω το 100% για να βρεθώ στην τελική 12άδα. Τώρα, έχω μία εβδομάδα για ξεκούραση και μετά ξανά στο γήπεδο για προπονήσεις».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.