«Μπλόκο» Αταμάν σε Μίσιτς- Δεν τον αφήνει να παίξει στο Σερβία-Τουρκία

Metrosport Team12 Νοεμβρίου 2022

Ολοένα και πιο δυσάρεστες προεκτάσεις παίρνει το θέμα των «παραθύρων» του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο μπάσκετ. Μετά την άρνηση της Παρτίζαν να επιτρέψει στους ξένους διεθνείς της να αγωνιστούν με τις Εθνικές ομάδες τους και μέσα σε αυτούς στον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο προπονητής της Ανατολού Εφές Εργκίν Αταμάν απαγόρεψε την συμμετοχή του Βασίλιε Μίτσιτς στην κρίσιμη αναμέτρηση της Σερβίας με την Τουρκία (14/11, 21:00)!

Το Σερβία-Τουρκία είναι ένα από τα ντέρμπι των προκριματικών που πολύ αναμένουν να παρακολουθήσουν, όχι όμως βλέποντας στο παρκέ και τον Βασίλιε Μίσιτς. Και αυτό γιατί ο προπονητής της Εφές , Εργκίν Αταμάν πήρε μια σκληρή απόφαση, μη αφήνοντάς τον να φύγει από την Εφές και να ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της χώρας του για το εν λόγω παιχνίδι, παρόλο που αρχικά είχε δώσει τη συγκατάθεσή του, όπως είχε γνωστό σε ρεπορτάζ της η Mozzartsport.

Σε αντίθεση όμως με τον Μίσιτς, οι Μάρκο Γκούντουριτς της Φενέρμπαχτσε και Βλάντιμιρ Λούτσιτς της Μπάγερν Μονάχου, που δεν έπαιξαν στο παιχνίδι με τη Μεγάλη Βρετανία, λόγω των υποχρεώσεων των ομάδων τους στην EuroLeague, ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία της Σερβίας ενόψει του ντέρμπι με την Τουρκία.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.