Μπλόκαρε στους «Ζωσιμάδες» ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Καλαϊτζής20 Μαρτίου 2022

Μπλόκαρε στους «Ζωσιμάδες» ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, αν και προηγήθηκε στο σκορ, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, μένοντας ισόπαλη 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας 1.  

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ανήκε στους φιλοξενούμενους, με τον Λαλά να κάνει το σουτ και η μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του Λοντίγκιν στο 12΄. 

Δέκα λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι έχασαν διπλή ευκαιρία με τους Περέα και Γκαρντάβσκι, όμως ο Βατσλίκ κράτησε όρθιο τον Ολυμπιακό. 

Στο 30ο λεπτό οι Πειραιώτες έχασαν με τραυματισμό τον Σισέ, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου πήραν κεφάλι στο σκορ. Μετά από εκτέλεση πλαγίου του Λαλά, η μπάλα έφτασε στον Ελ Αραμπί, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. 

Η ομάδα του Μεταξά άρχισε να βγαίνει απειλητικά στην επίθεση και στο 70ο λεπτό κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Περέα.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τον ΠΑΣ να πανηγυρίζει τον πρώτο του βαθμό στα πλέι οφ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν - Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Ποζνάνσκι - Σνάιντερ, Καραχάλιος, Στάνκο, Γκαρντάβσκι (88' Λιάσος)- Ντομίνγκες (90' Παντελάκης), Περέα 

Ολυμπιακός: Βατσλίκ-Λαλά (82' Ανδρούτσος), Παπασταθόπουλος, Σισέ (30' Μανωλάς), Ρέαμπτσιουκ - Εμβιλά, Μ. Καμαρά (46' Μπουχαλάκης)- Ροντρίγκες (82' Τικίνιο), Καρβάλιο (64' Βαλμπουενά), Α. Καμαρά - Ελ Αραμπί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.