Ο Πινακάς «σκότωσε» τον Παναθηναϊκό στο φινάλε

Δημήτρης Καλαϊτζής28 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Παναθηναϊκός αν και προηγήθηκε με τον Μακέντα, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, μένοντας στο ισόπαλο 1-1 με τη Λάρισα εκτός έδρας στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της τρίτης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 1

Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν με τους καλύτερους οιωνούς την αναμέτρηση, καθώς ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Μακέντα στο 26΄.

Οι Θεσσαλοί δεν είχαν τον τρόπο να οργανώσουν σωστά το παιχνίδι τους και να φτάσουν με αξιώσεις απέναντι στον Διούδη.

Στο 72’ ο Μιχάλης Γρηγορίου αποφάσισε να παίξει τα χαρτιά του και πέρασε τρεις παίκτες στο ματς δίνοντας πιο επιθετική φύση στην ομάδα του. Και τελικά, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας χάρις το τέρμα του Πινακά λίγο πριν το φινάλε του αγώνα, αναγκάζοντας τον Παναθηναϊκό σε δεύτερο σερί ματς χωρίς νίκη.

Οι συνθέσεις:

ΛΑΡΙΣΑ (Γρηγορίου): Νάγκι- Φιλίπ, Μιχαήλ (λ.τ. 77’ Μούζεκ), Ηλιάδης, Μπέρτος (72’ Γρηγορόπουλος)- Σεσέροβιτς (72 Γκαζάλ), Σπαρβ- Τρούγιτς (57’ Πλατέλλας), Μιλοσάβλιεβιτς (72’ Πινακάς), Τόρζε- Ντουρμισάι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πογιάτος): Διούδης - Σάντσες, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ (72’ Πούγγουρας)- Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Μπουζούκης (88’ Σερπέζης )- Καρλίτος, Αϊτόρ (88’ Χατζηγιοβάνης), Μακέντα (72’ Σαβιέρ).


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.