Μπλέιζερς ή Γκρίζλις;

Γιώργος Πετρίδης15 Αυγούστου 2020

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, απαιτείται ο αγώνας... μπαράζ των Μπλέιζερς με τους Γκρίζλις που θα γίνει τα ξημερώματα της Κυριακής για να «κλειδώσει» η 8άδα της Δύσης στα πλέι οφ του ΝΒΑ. Αν νικήσουν οι Μπλέιζερς θα προκριθούν στα πλέι οφ, διαφορετικά θα πρέπει να το κάνουν στο παιχνίδι που θα γίνει τα ξημερώματα της Δευτέρας και πάλι απέναντι στην ομάδα του Μέμφις.

Σήμερα τα ξημερώματα πάντως ολοκληρώθηκε επί της ουσίας η κανονική περίοδος.

Οι Σίξερς βρήκαν χαλαρούς τους Ρόκετς και τους φιλοδώρησαν με μία «38άρα» αφού επικράτησαν με 134-96, έχοντας κορυφαίο τον Τομπιας Χάρις που είχε 18 πόντους, επτά ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ. Για την ομάδα του Χιούστον ο Τζέιμς Χάρντεν είχε 27 πόντους και 10 ασίστ.

Οι Κλίπερς και οι Θάντερ έλυσαν στην παράταση τις όποιες διαφορές τους με την ομάδα του Λος Άντζελες να επικρατεί με 107-103. Ο Τεράνς Μαν «άγγιξε» το triple-double με 25 πόντους, 14 ριμπάουντ και εννιά ασίστ για τους νικητές.

Ο τραυματισμός του Ντέρικ Τζόουνς τζούνιορ επισκίασε το παιχνίδι των Χιτ με τους Πέισερς. Ο 23χρονος φόργουορντ δέχτηκε ένα σκριν από τον Μπιτάτζε, έπεσε άτσαλα στο παρκέ και δεν μπορούσε να κουνηθεί! Αποχώρησε με φορείο και του τοποθετήθηκε κολάρο, ωστόσο λίγο μετά οι Χιτ έκαναν γνωστό ότι πρόκειται απλά για έναν μυικό τραυματισμό στον αυχένα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι Πέισερς νίκησαν με 109-92, με τον Αλίζε Τζόνσον να τελειώνει το ματς με 11 πόντους, 17 ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ.

Τέλος οι Ράπτορς νίκησαν τους Νάγκετς με 117-109, με τον Στάνλεϊ Τζόνσον να σημειώνει 23 πόντους με έξι ασίστ και τέσσερα ριμπάουντ.

Η βαθμολογία με την εκκρεμότητα του αγώνα «play in»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.