Μπίσεσβαρ: «Ποιο Ντε Κάιπ; Σαν την Τούμπα δεν έχει»

Metrosport Team16 Οκτωβρίου 2023

Ανασκόπηση στις ένδοξες στιγμές που έζησε με τα «ασπρόμαυρα» έκανε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, παραχωρώντας συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας τους. Μεταξύ άλλων στάθηκε στην εξαιρετική ατμόσφαιρα της Τούμπας, την «τρέλα» των οπαδών για την ομάδα και την αξέχαστη χρονιά του πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μίλησε στο Ολλανδικό msn.com, παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή και εξηγώντας το πως πήρε την απόφαση να έρθει στη Θεσσαλονίκη: «Ο ΠΑΟΚ ήταν μια ομάδα που με προσέλκυσε πραγματικά. Πίστεψα στις δικές μου ιδιότητες και στο πλάνο του συλλόγου. Κυριαρχήσαμε στον αγώνα για τέσσερα χρόνια», είπε αρχικά ο «Μπίσε».

Για την ένδοξη χρονιά του πρωταθλήματος, δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «Ποτέ άλλοτε δεν είχα τέτοιο συναίσθημα όταν πήγαινα σε αγώνες όπως εκείνη την σεζόν. Δεν αναρωτιόμουν αν θα κερδίζαμε στα ματς, απλά σκεφτόμουν πόσα γκολ θα βάζαμε ξανά». 

Σε παραλληλισμό του Ντε Κάιπ, με τη Τούμπα, τόνισε:  «Ποιο Ντε Κάιπ; Σαν την Τούμπα δεν έχει»! 

 Για την ατμόσφαιρα στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Έχω παίξει αρκετά κλασικά ντέρμπι στην Ολλανδία, αλλά δεν μπορούν να ταιριάξουν με αυτό που είναι στην Ελλάδα. Ο ήχος του Ντε Κάιπ πάει δύο φορές στην Τούμπα. Μερικές φορές έχω ήδη τσακωμούς στο γήπεδο, τότε απλά ξέρεις ότι δεν μπορείς να χάσεις. Έπρεπε να φωτογραφίζομαι κάθε μέρα και μετά με ευχαριστούσαν για το πρωτάθλημα. Η τρέλα γύρω από τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ είναι επίσης απαράμιλλη. Για παράδειγμα, ο τελικός του κυπέλλου έπρεπε να παιχτεί σε ουδέτερο έδαφος, στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ωστόσο, δεν λήφθηκε επαρκώς υπόψη ο κόσμος και η αγάπη για τον σύλλογο. Κοιμόμασταν στο ξενοδοχείο και πήγαμε με το λεωφορείο για το γήπεδο. Δεν ήξερα τι έβλεπα! Υπήρχαν περισσότεροι από 10.000 οπαδοί που παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στο δρόμο, με ουρές δεκάδων χιλιάδων αυτοκινήτων. Δεν μπορούσαμε να πάμε περαιτέρω με το λεωφορείο. Κατεβήκαμε από το λεωφορείο και μας πήγαν στο γήπεδο με μικρά φορτηγάκια»

Τέλος, στάθηκε και στα συχνά επεισόδια που λάμβαναν χώρα στο ελληνικό πρωτάθλημα : «Η αστυνομία εκτόξευε τακτικά δακρυγόνα έτσι ώστε να έκλαιγα στο γήπεδο. Ένας αναπτήρας όπως αυτός που πεταξαν στον Κλαασεν είναι πολύ φυσιολογικό στην Ελλάδα. Το να κάνεις ένα καλό κόρνερ είναι αδύνατο. Παίζεις γρήγορα για να ξεφύγεις, όχι για να σημαδέψεις το κεφάλι κάποιου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.