Μπίσεσβαρ, Καντουρί σφράγισαν την πρόκριση

Γιώργος Καστάνης13 Αυγούστου 2021

Με έξυπνη τακτική, σωστή διαχείριση κατά την διάρκεια του αγώνα, δύο γκολ, χαμένες ευκαιρίες, ένα ακυρωθέν γκολ και ένα καλό πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ έκανε το αυτονόητο και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Ηταν καλύτερος, άξιζε την πρόκριση την οποία «σφράγισαν» με την απόδοσή τους, δύο έμπειροι παίκτες.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και ο Ελ Καντουρί. Ο Σουριναμέζος, εξέθεσε ανεπανόρθωτα όσους τον είχαν αμφισβητήσει και τον έθεσαν στο περιθώριο τη περσινή σεζόν. Ασίστ, γκολ, τρέξιμο, προώθηση της μπάλας, οι περισσότερες επιθέσεις περνούσαν από τα πόδια του. Ο Μαροκινός, έτρεξε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου, πέτυχε μία γκολάρα που δεν μέτρησε και ήταν ο παίκτης βαρόμετρο σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Στο δεύτερο ημίχρονο, παρά την σαφέστατα μειωμένη απόδοση, ο ΠΑΟΚ έχασε τρείς κλασικές ευκαιρίες με τους Μπίσεσβαρ, Ζίβκοβιτς και Σφιντέρσκι. Θα μπορούσε ο δείκτης του σκόρ να είναι μεγαλύτερος, εάν μετρούσε το κανονικό γκολ του Καντουρί και ο Σφιντέρσκι είχε πιο καθαρό μυαλό στην μεγάλη ευκαιρία που απώλεσε στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ουσία είναι, πως ο ΠΑΟΚ χωρίς να εντυπωσιάσει, πέτυχε αυτό που ήθελε. Προκρίθηκε καθαρά, έδειξε πως έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, καθώς ακόμη βρισκόμαστε στο αρχικό στάδιο των αγώνων και κέρδισε το χειροκρότημα των οπαδών του, που ανταποκρίθηκαν (όπως αναμένονταν) στο κάλεσμα της ομάδας.

Στοιχεία πολύ σοβαρού παίκτη έδειξε και ο Κούρτιτς, είναι όμως φανερό πως του λείπει ο ρυθμός για να ανταποκριθεί σε ένα ολόκληρο 90λεπτο, όμως σύντομα θα μπορέσει να προσφέρει περισσότερα.

Εφόσον υπήρχε VAR στον αγώνα, το τρίτο γκολ του Καντουρί θα μετρούσε και η υπόθεση πρόκριση θα είχε κλειδώσει από πολύ νωρίς. Η Μποέμιανς έχασε την σπάνια ευκαιρία με τον Γουόρντ για να μειώσει και να οδηγήσει το ματς στην παράταση, όμως φάνηκε από την κίνηση του παίκτη της, ότι δεν «πίστευε» ότι του στρώθηκε η μπάλα για γκολ.

Ο ΠΑΟΚ κρατά μόνο την πρόκριση και το αποτέλεσμα και στρέφει το ενδιαφέρον του, στο επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.