Μπίσεσβαρ και Σβαμπ διεκδικούν θέσεις στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

Metrosport Team11 Σεπτεμβρίου 2022

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Κ.Πετρωτός

Η επικράτηση επί της Λαμίας αύριο το βράδυ στην Τούμπα αποτελεί τον κύριο στόχο των παικτών του ΠΑΟΚ και των εκπροσώπων της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δοκιμές των τελευταίων ημερών, είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την ετοιμότητα όλων των παικτών του και παράλληλα να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για όσους ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα. 

Θυμίζουμε πως ο μοναδικός παίκτης που βρίσκεται στο απουσιολόγιο του Ρουμάνου τεχνικού, είναι ο Γιάννης Μιχαηλίδης. Στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών, ο Λουτσέσκου έδωσε θέσεις στην ενδεκάδα, στους Μπίσεσβαρ και Σβαμπ. Άφησε δε, εκτός, τους Κούρτιτς και Αντρίγια Ζίβκοβιτς. 

Επίσης στην θέση του αριστερού οπισθοφύλακα, αντί του Τσαούση, χρησιμοποίησε στις δοκιμές τον Βιεϊρίνια. Θυμίζουμε πως εναντίον του Άρη, στις προαναφερθείσες θέσεις (αριστερός μπακ, αριστερός εξτρέμ και αμυντικός μέσος) είχαν αγωνιστεί αντίστοιχα ως βασικοί οι Τσαούσης, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Κούρτιτς. 

Εφόσον καταλήξει στα πρόσωπα που αναφέραμε, δηλαδή στους Μπίσεσβαρ, Σβαμπ και Βιεϊρίνια, η ενδεκάδα αναμένεται να διαμορφωθεί με τον εξής τρόπο: Ο Κοτάρσκι θα παίξει κάτω από τα γκολπόστ. Στο δεξί άκρο της άμυνας αναμένεται να αγωνιστεί ο Λύρατζης. Στο αριστερό άκρο, προορίζεται ο Βιεϊρίνια. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, αναμένεται να αποτελείται από τους Ίνγκανσον και Κουλιεράκη. 

Στην μεσαία γραμμή οι Ντάντας και Σβαμπ είναι οι επικρατέστεροι, ενώ ο Αουγκούστο αναμένεται να παίξει πιο μπροστά από τους δύο μέσους. Αριστερά ως εξτρέμ που θα συγκλίνει και στο κέντρο αναμένεται να αγωνιστεί ο Μπίσεσβαρ, δεξιά ο Κάλεντ Νάρεϊ και στην κορυφή της επίθεσης ο Μπράντον Τόμας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.