Μπίσεσβαρ: «Τα καλύτερα μου χρόνια, αυτά στον ΠΑΟΚ»

Γιώργος Ζαΐρης28 Φεβρουαρίου 2021

Μια μεγάλη συνέντευξη στο επίσημο περιοδικό του Απόλλωνα Λεμεσού παραχώρησε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να παραμείνει και την επόμενη σεζόν στην κυπριακή ομάδα ενώ μίλησε με θερμά λόγια για τον ΠΑΟΚ.

Πριν από τέσσερις εβδομάδες έκανε το ντεμπούτο του ενώ στις αρχές του μήνα πέτυχε και ένα γκολ - ποίημα ανοίγοντας λογαριασμό όμως τα καλύτερα χρόνια του τα έζησε στον ΠΑΟΚ: «Πιστεύω πως τα τελευταία τέσσερα χρόνια στον ΠΑΟΚ είναι από τα καλύτερα χρόνια στην καριέρα μου. Είχαμε απίστευτη ομάδα, είχαμε πολύ χημεία, ο πήχης για να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια ήταν πολύ ψηλός. Σημαίνει πολλά ο ΠΑΟΚ για τη μέχρι τώρα καριέρα μου. Θυμάμαι πως σε κάθε προπόνηση σε κάθε παιχνίδι θέλαμε να κερδίσουμε. Είχαμε προπονήσεις όπου παραλίγο να μαλώσουμε μεταξύ μας γιατί είχαμε χάσει. Αυτό ήταν ένα καλό σημάδι για να διαπιστώσουμε ότι είμαστε μία ανταγωνιστική ομάδα και μπορούσαμε να κάνουμε τα πάντα». Ρωτήθηκε για το αν το ματς με τον Αγιαξ στην Ολλανδία ήταν το καλύτερο στην καριέρα του: «Πρώτα απ’ όλα δεν αποτελούσε έξτρα κίνητρο για μένα ότι παίζαμε κόντρα στον Άγιαξ στην Ολλανδία. Θυμάμαι, μία-δύο εβδομάδες πριν από τον αγώνα με καλούσαν μέλη της οικογένειάς μου και μου έλεγαν «παίζεις εναντίον του Αγιαξ, είναι δύσκολο παιχνίδι» και τους απαντούσα «θα δείτε τι θα κάνουμε». Σε όλα τα παιχνίδια που παίξαμε μαζί τους τους δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα ήμασταν άτυχοι αλλά και λόγω της ποιότητας του είναι μεγάλη απογοήτευση που όλα αυτά τα χρόνια δεν τα έιχαμε καταφέρει να προκριθούμε με τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Champions League. Oσον αφορά το παιχνίδι στην Ολλανδία για μένα δεν αποτελεί το καλύτερο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ήταν σίγουρα ένα από τα καλά μου παιχνίδια αλλά πιστεύω ότι σεζόν που κατακτήσαμε τα πάντα ως ομάδα είχα κάνει ακόμα καλύτερα παιχνίδια».

Αναφέρθηκε στον «διάλογο» που είχε στα social media με έναν οπαδό του ΠΑΟΚ όταν του έκανε σκληρή κριτική για τις εμφανίσεις του: «Ναι αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς τι είχα απαντήσει. Σίγουρα είχε γράψει κάτι για τις εμφανίσεις μου. Πιστεύω ότι στο ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο τα γκολ που σημειώνεις. Στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ, όπως νομίζω και εδώ στην Κύπρο, όταν δεν σκοράρεις αυτομάτως σημαίνει πως δεν έχεις παίξει καλά. Ενώ όταν σκοράρεις έχεις παίξει καλά. Αυτό όμως δεν είναι ποδόσφαιρο. Γιατί για παράδειγμα όταν δώσεις πέντε ασίστ και κανένας δεν σκοράρει τότε τι έγινε; Εκανες τη δουλειά σου αλλά ο συμπαίκτης του δεν την έκανε. Αυτός ο άνθρωπος μιλούσε πολύ και έκανε πολλά ποσταρίσματα στον προσωπικό μου λογαριασμό δεν είμαι πλέον ένας νεαρός έπρεπε να απαντήσω. Μάλιστα θυμάμαι ότι ήταν μόλις 15 χρονών και αποφάσισα να του απαντήσω σκεπτόμενος ότι μπορεί να έχω απέναντι μου τον γιο μου!»

Αναφέρθηκε και στο μέλλον του και στο αν επιθυμεί να παραμείνει στον Απόλλωνα και μετά το τέλος της σεζόν: «Αν με θέλουν να παραμείνω τότε θα πρέπει να το πουν. Δεν γνωρίζω ωστόσο αν θα παραμείνω. Μέχρι στιγμής μου αρέσει εδώ. Θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει ακόμη όμως κι αν δεν κερδίσουμε το Πρωτάθλημα ίσως βρούμε τον τρόπο για να παραμείνω εδώ, ποτέ δεν ξέρεις έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μέχρι τώρα μου αρέσει πολύ ο τόπος, οι ποδοσφαιριστές, όλα, νομίζω ότι είναι σημαντικό αυτό».

Τέλος επιβεβαίωσε πως είναι στη διαδικασία να αγωνιστεί με την Εθνική Σουρινάμ: «Ναι είναι αλήθεια προσπαθούν να μου φτιάξουν τα χαρτιά. Είναι ένα ωραίο project γιατί πρόκειται για το «σπίτι» του πατέρα μου, νιώθω και εγώ ότι είναι το σπίτι μου και ελπίζω ότι θα γίνει εφικτό να παίξω στην Εθνική Ομάδα».

Δειτε όλη τη συνέντευξη εδώ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.