Μπίσεσβαρ: «Ετσι είναι το ποδόσφαιρο...»

Metrosport Team05 Ιουλίου 2020

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να «αποδράσει» με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το χθεσινό (4/7) παιχνίδι με τον ΟΦΗ παρά το γεγονός ότι ήταν αυτός που πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στα πρώτα λεπτά του αγώνα. 

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ σκόραρε μετά από 179 ημέρες αλλά αυτό το γκολ δεν ήταν αρκετό για να μπορέσει να δώσει ώθηση στον «Δικέφαλο του Βορρά» να πάρει τη νίκη στο Ηράκλειο.

Ο Σουριναμέζος μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στην κάμερα του PAOK TV, αναφορικά με την εξέλιξη του αγώνα αλλά και τη δική του εμφάνιση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV:

«Πιστεύω ότι δεν παίξαμε τόσο άσχημα, είχαμε αρκετές μικρές ευκαιρίες, ενώ ο ΟΦΗ με δύο τελικές στην εστία κατάφερε να σκοράρει δύο γκολ, αυτή είναι η φάση στην οποία βρισκόμαστε τώρα και προσπαθούμε για το καλύτερο κάθε φορά και προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε. Σήμερα σκόραραν δύο φορές και πιστεύω ότι έπρεπε να σκοράρουμε δύο παραπάνω, έτσι είναι το ποδόσφαιρο...».

Για να προσθέσει: «Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και θέλουμε να δουλεύουμε σκληρά ο ένας για τον άλλο και μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που κρίνουν τον αγώνα. Έπρεπε να κάνουμε το 0-2 αλλά αντί αυτού ο ΟΦΗ έκανε το 1-1Είναι κάτι το οποίο συμβαίνει και πρέπει να έχεις τον έλεγχο του παιχνιδιού και εμείς όταν χάσαμε τον έλεγχο δεχθήκαμε το γκολ».

Αναφορικά με το τι χρειάζεται για να αλλάξει αυτή η κατάσταση: «Να παραμείνουμε θετικοί και να δουλεύουμε σκληρά, πιστεύοντας στους εαυτούς μας και στην ομάδα και όλα θα πάνε καλά».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.