Μπιμπισίδης: «Ο κόσμος του Άρη είναι περήφανος για την ομάδα - Συγχαρητήρια στον Μάντζιο»

Metrosport Team18 Μαΐου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κυριακός Μπιμπισίδης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, μίλησε για την άκρως πετυχημένη χρονιά των «κιτρινόμαυρων», την επόμενη ημέρα, αλλά και τον Άκη Μάντζιο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για το θέμα τον ΤΕΦΑΑ και των πιστοποιήσεων: «Θα ήθελα να σταθώ αρχικά στο θέμα που υπάρχει με τα ΤΕΦΑΑ και το πως θα βγαίνουν τα πτυχία, καθώς μαθαίνουμε τα όσα γίνονται στο Πανεπιστήμιο, ενώ υπάρχει εξευτισμός από την  ΕΠΟ, καθως οι απόφοιτοι του τμήματος έπειτα από τέσσερα χρόνια σπουδών δεν μπορούν να έχουν δίπλωμα προπονητή και αντί για αυτό, μοιράζει τα πτυχία, με δεκαήμερα σεμινάρια για να μαζεύει χρήματα».

Για τον φετινό Άρη: «Ο Άκης Μάντζιος αξίζει να μείνει και του χρόνου και να φτιάξει την ομάδα όπως θέλει. Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που ήταν μία παρασπονδία στην εικόνα, ο Άρης έχει μία πολύ καλή εικόνα όλη τη χρονιά. Στα Play - Off ο Άρης έδειξε σημάδια κούρασης, αλλά όλη η Ελλάδα είδε τον Άρη και το ποδόσφαιρο που έπαιξε, με τους φίλους του Άρη να είναι περήφανοι για την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες εντός αγωνιστικού χώρου. Στον Άκη Μάντζιο αξίζουν συγχαρητήρια για την φετινή πορεία και αξίζει να μείνει και την επόμενη χρονιά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.