Μπιμπισίδης: «Ο Καμαρά έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά, μπορεί να παίξει δίδυμο με Γκρέι στο Χαριλάου»

Metrosport Team10 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του Αρη, Κυριάκος Μπιμπισίδης, και μίλησε για την επιστροφή του Καμαρά στους «κιτρινόμαυρους», σχολίασε πως μπορεί να παίξει μαζί με τον Γκρέι στην επίθεση στο Χαριλάου ενώ τόνισε πως ο Ματέο Γκαρσία πρέπει να παίζει πίσω από τον Γκρέι.


Για την επιστροφή του Καμαρά:
 «Μέσα στο Χαριλάου μπορεί να παίξει ο Καμαρά μαζί με τον Γκρέι στην επίθεση. Ο Γκρέι είναι περισσότερο παίκτης έδρας, ο Καμαρά έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και μπορεί να κοντράρει τους αμυντικούς περισσότερο, είναι ταχυδυναμικός. Δεν πρέπει να αλλάζει ο σχηματισμός και η ενδεκάδα, για να μπορέσει να έρχεται περισσότερη σταθερότητα η ομάδα. Τον Ματέο Γκαρσία τον έχει λατρεία ο Πάρντιου, όμως στην Τούμπα έκανε πολλά λάθη. Εχει τεχνική και φαντασία ο Ματέο και πρέπει να παίζει πίσω από τον Γκρέι. 

Τις προάλλες η πάσα του Νταρίντα έδειξε το ποδοσφαιρικό του IQ. Περίμενα τον Γκρέι περισσότερο να είναι μέσα στις μονομαχίες. Περνάει λίγο απαρατήρητος και έχει μόνο το γκολ. Θέλουμε αν κάνει και τη βρώμικη δουλειά».

Για τους πολλούς ξένους του Αρη: «Θέλω να δω Ελληνες παίκτες στην ομάδα να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, γιατί η ομάδα φαίνεται να έχει χάσει την ταυτότητά τους. Που είναι ο Χατζηιωάννου για παράδειγμα που στην αρχή είχε δείξει καλά στοιχεία;».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.