Μπιμπισίδης: «Λείπει μόνο το εύκολο γκολ από τον Άρη, ο Μπερτόγλιο κάνει τρομερή δουλειά»

Metrosport Team22 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Κυριάκος Μπιμπισίδης και αναφέρθηκε στη φετινή πορεία των «κιτρίνων», κάνοντας ειδική μνεία στους Μπερτόγλιο και Σούντγκρεν ενώ παράλληλα στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του Άκη Μάντζιου φέτος χάνει βαθμούς στο Βικελίδης.

«Η τριπλέτα στο χώρο του κέντρου είναι εξαιρετική και ειδικά ο Μπερτόγλιο κάνει τρομερή δουλειά τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά. Μαντσίνι, Σίλβα και Μπρούνο είναι διαμάντια, έχουν ταλέντο ως ποδοσφαιριστές, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν βρει τον τρόπο να σκοράρουν με συνέπεια, γιατί αν το έκαναν θα μιλούσαμε για διαφορετικά πράγματα τώρα. 

Μας στοίχισε η δυστοκία σε κάποια ματς. Το μόνο που λείπει από τον Άρη φέτος είναι το εύκολο γκολ. Αν το είχε, η διαφορά θα ήταν μικρότερη με τον Ολυμπιακό. Από τον Μάνο περίμενα πολλά περισσότερα. Με τον Σούντγκρεν έγινε λάθος χειρισμός από τον Ένινγκ και ο Σουηδός από τότε που ο Μάντζιος του έδωσε την ευκαιρία να ξανά αγωνιστεί είναι ο πιο σταθερός παίκτης της ομάδας. Το ίδιο έγινε με τον Μαντσίνι. 

Πέρυσι η ομάδα είχε στηριχθεί σε 12-13 ποδοσφαιριστές, άλλους από χαφ τους έκανε μπακ, αλλά δεν θέλω να σταθώ τι έγινε την περασμένη σεζόν. Ο Μήτρογλου στο χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έπαιξε πλάγια, ζητούσε συνεχώς την μπάλα και αυτό το κάνει ο φορ συνήθως όταν έχει γρήγορους χαφ. 

Ο Κώστας θέλει ακόμα χρόνο και περιμένουμε να δούμε τον παίκτη που ξέρουμε. Είναι κρίμα η ομάδα να παίρνει βαθμούς εκτός και να χάνει εντός. Πρέπει να κάνουμε κάστρο το Βικελίδης και να μην έχουμε απώλειες πόντων στην έδρα μας. Γιατί αν δεν χάναμε κάποιους βαθμούς φέτος στο Χαριλάου θα ήμασταν στη δεύτερη θέση και με διαφορά από τους υπόλοιπους».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.