Μπιμπισίδης: «Αυτά είναι τα θετικά στοιχεία για τον Άρη - Ούτε στο 70% ο Μήτρογλου»

Metrosport Team29 Ιουλίου 2021

Ο Κυριάκος Μπιμπισίδης μίλησε στο Metropolis 95.5 για τα δεδομένα του αγώνα του Άρη με αντίπαλο την Αστάνα.  

«Είναι δύσκολο το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Ο Άρης έχει κάποια θετικά στοιχεία. Ένα είναι ο κόσμος που θα σπρώξει την ομάδα. Το γήπεδο, ακόμη, είναι με φυσικό χλοοτάπητα, ενώ ο αντίπαλος παίζει σε πλαστικό, αλλά και οι υψηλές θερμοκρασίες. Νομίζω ότι αυτό θα παίξει κάποιο ρόλο. Πρέπει να έχουμε μεγάλη δίψα και θέληση. Έχει πολύ δρόμο, μπορεί να πάει ακόμη και σε παράταση», είπε αρχικά ενώ για την επιλογή Μπεναλουάν ή Δεληζήση σημείωσε: 

«Μακάρι ο Φαμπιάνο να είναι έτοιμος. Νομίζω ότι πρέπει να αγωνιστεί ο Μπεναλουάν. Μπορεί να οδηγήσει καλύτερη την μπάλα από πίσω. Θέλω να πω εδώ, ότι κάποια στιγμή πρέπει να δοκιμάσουμε τον Μπρούνο ως εσωτερικό οκτάρι, θα τον ήθελα εκεί μαζί με τον Σάσα».

Για το θέμα του γκολ επεσήμανε: «Ξέρουμε ότι το πρόβλημα τα τελευταία δύο χρόνια είναι ο επιθετικός. Από την άλλη γίνονται τόσες μεγάλες ευκαιρίες και θα πρέπει να σκοράρουν και άλλοι ποδοσφαιριστές. Ναι μεν μας λείπει ο φορ, αλλά πρέπει κάποια στιγμή να βρούμε λύση. Ο Μήτρογλου είναι μία ιδιαίτερη κατάσταση. Ήταν ανενεργός πολύ καιρό, όμως, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έφτασε έστω στο 70%».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.