Μπίλης για Αιγινιακό: «Ο στόχος θα επιτευχθεί με πολύ μεγάλο κόπο»

Metrosport Team27 Απριλίου 2024


Ο Αιγινιακός θα δώσει τη μάχη του προκειμένου να επιστρέψει στη Γ’ Εθνική. Η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη εκκινεί το μίνι Πρωτάθλημα από την Φλώρινα εκεί όπου αύριο θα αντιμετωπίσει στις 17:00 τον Ερμή Αμυνταίου, για τον 2ο όμιλο των μπαράζ ανόδου. Ο τεχνικός του συλλόγου της Πιερίας, Λεωνίδας Μπίλης μιλώντας στον Παύλο Κερασιώτη για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του, τόνισε:

«Η κατάσταση μας είναι σε πολύ καλό σημείο. Δεν έχουμε ιδιαίτερες απουσίες, είτε λόγω καρτών είτε τραυματισμών. Ο Αιγινιακός είναι έτοιμος να ξεκινήσει αυτό το δύσκολο το μίνι Πρωτάθλημα. Θα κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους. Ο στόχος της ανόδου θα επιτευχθεί με πολύ μεγάλο κόπο. Ο στόχος του Αιγινιακού είναι να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες, γιατί εκεί είναι η θέση του και κατά τη γνώμη όλων των φιλάθλων της Πιερίας. Θα δώσουμε ένα μεγάλο αγώνα, διοίκηση, τιμ και παίκτες ώστε να κερδίσουμε την άνοδο».

Ποια στοιχεία πρέπει να έχει η ομάδα και τι παίζει ρόλο σε τέτοια ματς;

«Το γεγονός ότι είναι μόνο έξι παιχνίδια δυσκολεύει λίγο τα πράγματα, ενώ έπαιξε και ρόλο η κλήρωση καθώς θα γίνει μόνο ένα ματς με κάθε αντίπαλο. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα φανεί η δυναμικότητα της κάθε ομάδας. Μια ομάδα πρέπει να έχει βάθος, καθώς σε ένα μήνα θα γίνουν επτά αγωνιστικές. Οι καιρικές συνθήκες θα είναι δύσκολες. Μην ξεχνάμε ότι παίκτες είναι ερασιτέχνες. Θα παίξει επίσης ρόλο η φυσική κατάσταση, τα ψυχικά αποθέματα, όπως και η ισορροπία μεταξύ των αποτελεσμάτων εντός και εκτός έδρας. Δεν νομίζω ότι κερδίζοντας μόνο εντός μπορείς να ανέβεις, κάτι το οποίο φάνηκε και στα προηγούμενα μπαράζ».

Για το αν υπάρχουν φαβορί στον 2ο όμιλο ο Λεωνίδας Μπίλης, είπε:

«Οχι, δεν νομίζω. Δεν υπάρχουν δυνατές και αδύναμες Ενώσεις. Αυτό είναι ένας μύθος. Κάθε ομάδα έχει κερδίσει το Πρωτάθλημα στην Ενωση της και έχει την ψυχολογία με το μέρος της. Θεωρώ ότι θα παίξει ρόλο και η τύχη. Θα είναι ένας μίνι μαραθώνιος, στον οποίο θα επικρατήσει αυτός που έχει τις περισσότερες αντοχές και δυνάμεις».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.