Μπήκε σε διαδικασία διαπραγματεύσεων ο Άρης

Γιώργος Στράντζαλης10 Ιανουαρίου 2022

Με στόχο να καλυφθούν όσο το δυνατόν πιο άμεσα οι βασικές ανάγκες του ρόστερ, στον Αρη έχουν μπει ήδη σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με κάποιους από τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για την τρέχουσα περίοδο.

Η ανάγκη για άμεση κάλυψη των κενών άλλωστε είναι μεγάλη και έχει φανερωθεί στα τελευταία παιχνίδια, ενώ εκφράστηκε και από τον ίδιο τον προπονητή σε συζητήσεις που είχε πρόσφατα με τη διοίκηση. Αυτή τη στιγμή οι Κιτρινόμαυροι αναζητούν παίκτες οι οποίοι θα είναι είναι σε θέση μπουν άμεσα στο πλάνο και θα δώσουν στον Άκη Μάντζιο τις επιπλέον επιλογές ενόψει των διαδοχικών αγώνων που ακολουθούν στο επόμενο διάστημα, σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Οι βασικές ανάγκες, όπως έχουν καταγραφεί και συζητηθεί έντονα στις τάξεις της ομάδας, είναι η απόκτηση ενός στράικερ περιοχής, ενός κεντρικού αμυντικού με ικανότητα να “κατεβάζει” μπάλα και ενός δημιουργικού παίκτη πίσω από τον φορ.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή η διοίκηση έχει εντοπίσει τους βασικούς της στόχους και κάνει διαπραγματεύσεις, ειδικά με παίκτες που θα ενισχύσουν την επιθετική γραμμή, παράλληλα όμως κοιτάζει και κάποιες από τις εναλλακτικές της επιλογές της ώστε να είναι σε ετοιμότητα. Σε καθημερινή βάση άλλωστε καταφτάνουν πολλές προτάσεις παικτών και οι περισσότερες εξετάζονται ούτως ώστε να προκύψει η καλύτερη δυνατή επιλογή για την ομάδα, σε μία μεταγραφική περίοδο η οποία δεν… φημίζεται για την πληθώρα των επιλογών, όπως για παράδειγμα είναι η καλοκαιρινή.

Τι γίνεται με την περίπτωση του Πρίσμαν;

Το φλερτ του Αρη με τον Βέλγο οπισθοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα είναι δεδομένο, όπως και η πρόθεση των Κιτρινόμαυρων να κάνουν κίνηση εντός της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδουκαι να μην περιμένουν τη λήξη του συμβολαίου του. Μέχρι στιγμήςόμωςδεν έγινε η παραμικρή συζήτηση με την ομάδα των Ιωαννίνων η οποία γνωρίζει ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να τον χάσει άνευ οικονομικού ανταλλάγματος το καλοκαίρι εάν σταθεί εμπόδιο τώρα αξιώνοντας ένα μεγάλο ποσό, όπως αυτό περί των 200 χιλιάδων περίπου που αξίωνε από τον Αρη το περασμένο καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.