Μπήκαν στο ψητό και περιμένουν τον Σιμεόνε…

Metrosport Team04 Ιουνίου 2022

Ο πρώτος κύκλος επαφών του Αρη με την Ατλέτικο Μαδρίτης ολοκληρώθηκε με μια πολύ ουσιαστική συζήτηση και με την κατάθεση ονομάτων παικτών που ενδιαφέρουν τους «κίτρινους» αλλά οι τελικές αποφάσεις ανήκουν στον Ντιέγκο Σιμεόνε και το πιθανότερο είναι να χρειαστεί ένα διάστημα δέκα ημερών.

Μετά την πρώτη εθιμοτυπική συνάντηση μεταξύ των Θόδωρου Καρυπίδη, Χερμάν Μπούργος με τους ανθρώπους της Ατλέτικο, ακολούθησε μια πιο ουσιαστική συζήτηση στην οποία εξετάστηκαν τρόποι ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών η οποία προφανώς θα έχει ως βασικό άξονα την παραχώρηση ποδοσφαιριστών. 

Οι «κίτρινοι» κατέθεσαν τα «θέλω» τους και πιο συγκεκριμένα τα ονόματα αυτών που θα ήθελαν να αποκτήσουν τη μορφή δανεισμού αλλά… «θα πρέπει να περιμένουν για ένα διάστημα περί των δύο εβδομάδων καθώς αυτός που θα αποφασίσει είναι ο Ντιέγκο Σιμεόνε», όπως είπε στο Metropolis ο ρεπόρτερ της «AS», Χόρχε Γκαρθία.

Η πρώτη προπόνηση της Ατλέτικο είναι προγραμματισμένη για το πρώτο δεκαήμερο του Ιούλη αλλά εντός των επόμενων δύο εβδομάδων ο Αργεντίνος τεχνικός θα αποφασίσει για το αν θα προαχθούν κάποιο παίκτες στην πρώτη ομάδα. 

Για παράδειγμα, ο Σαντιάγκο Αρίας δεν έχει καμία πιθανότητες, μαθηματικές είναι αυτές των Μογιέχο, Καμέγιο ενώ οι Πάουλο, Γκαρσές ξέρουν ότι είναι αδύνατο να μπουν στο γκρουπ της πρώτης ομάδας. Βέβαια, το ότι διέρρευσαν αυτά τα ονόματα δεν σημαίνει ότι είναι τα μοναδικά που απασχόλησαν τους ανθρώπους των Αρη και Ατλέτικο. Κι άλλες περιπτώσεις εξετάστηκαν. 

Για παράδειγμα, αυτή του Ροντρίγκο Ρικέλμε μοιάζει ανέφικτη. Χθες ο 21χρονος, μαζί με τον Καμέγιο, ήταν οι πρωταγωνιστές της U21 της Ισπανίας με 0-6 επί της Βόρειας Ιρλανδίας.

«Ξέρω ότι εξετάζεται ένα αρκετά φιλόδοξο πλάνο συνεργασίας των δύο ομάδων το οποίο προφανώς θα έχει ως κύριο παράγοντα τη συνεργασία σε επίπεδο παικτών. Νομίζω ότι ο Μπούργος είναι το πλεονέκτημα του Αρη, το βαρύ χαρτί του. Γιατί έχει δουλέψει με τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά, τα γνωρίζει και στην Ατλέτικο θεωρούν ότι αποτελεί το πρόσωπο-εγγύηση για την αξιοποίησή τους. Αυτό ισχύει για τους νεαρούς ή ακόμη για τον Σαντιάγκο Αρίας που επίσης ενδιαφέρει τον Αρη», συμπλήρωσε ο Χόρχε Γκαρθία.

Βέβαια, θα πρέπει να αποφασίσει ο Σιμεόνε. «Ξέρω ότι διατηρεί φιλική σχέση με τον Μπούργος αλλά δεν γνωρίζω αν μιλάνε», συμπλήρωσε ο Ισπανός ρεπόρτερ. Εν τέλει, η επόμενη εβδομάδα προφανέστατα είναι κρίσιμη για τη μετουσίωση των επαφών που έγιναν στη Μαδρίτη. Με την προϋπόθεση βέβαια ότι ο Αρης θα διατηρήσει το δικαίωμα πραγματοποίησης μεταγραφών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.