Μπίγαλης: «Καταδικασμένος να περάσει καλά όποιος έρθει στην Αρετσού»

Metrosport Team08 Ιουλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Μπίγαλης.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής με τις ανεπανάληπτες επιτυχίες στη δεκαετία του '90 μίλησε για την κατάσταση με τον κορωνοϊό, την ΑΕΚ και τη σχέση του με το ποδόσφαιρο και φυσικά τη μεγάλη συναυλία μαζί με τον Δάκη, τη Μαντώ και την Πωλίνα στην πλαζ της Αρετσούς.

Μεταξύ άλλων ο Κώστας Μπίγαλης δήλωσε:

Αρχικά: «Έχουμε τα προβλήματα με το καθισιό έναν χρόνο τώρα. Εγώ είμαι κινητικός έπαιζα μπάλα μικρός σε τοπικό επίπεδο. Είχα και δελτίο στην παιδική ομάδα της ΑΕΚ, ήμουν χαφ. Και τώρα στη σκηνή καλά πάω γιατί δεν έμπλεξα με τσιγάρα και ποτά. Είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Δεν μπορώ να κάθομαι ακίνητος στη σκηνή οπότε βοηθάει η καλή φυσική κατάσταση».

Στη συνέχεια μίλησε και για την ΑΕΚ και το ποδόσφαιρο: «Είμαι ΑΕΚτσής, είμαι προσφυγικής καταγωγής μένουμε Νέα Χαλκηδόνα που είναι δίπλα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δεν είμαι φανατικός, οι φίλοι μου υποστηρίζουν και τις άλλες ομαδες, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ. Μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο και πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι ένα παιχνίδι, όχι πόλεμος. Μπορεί κάποιος άλλος να είναι πιο παθιασμένος. Μεγαλώνοντας είμαι οπαδός του μέσου δρόμου. Όλο το συμπάν αποτελείται από ισορροπίες. Όταν οι άνθρωποι λειτουργούν ακραία αυτές διαταράσσονται. Όλα στηρίζονται σε ισορροπίες. Είναι η προσωπική μου άποψη.

Χρειάζεται η μουσική έχει ανάγκη ο κόσμος να ακούει κάτι άλλο από τα τετριμμένα. Εδώ που μένω στη Νέα Χαλκηδόνα με έβγαλαν πρώτο δημοτικό σύμβουλο. Όχι για τα τραγούδια μου αλλά για τις απόψεις μου. Δεν θα κατεβώ για δήμαρχος, κατέβηκα για να βοηθήσω για το γήπεδο της ΑΕΚ. Θα τελειώσει σε 10 μήνες και θα κλείσει αυτό το θέμα για την ΑΕΚ που είναι άστεγη επί 18 χρόνια».

Για τη συναυλία στην Αρετσού: «Όποιος έρθει είναι καταδικασμένος να περάσει καλά. Το πρόγραμμα έχει πάρα πολλά σουξέ. Το έχουμε όλοι ανάγκη μετά από αυτή την κλεισούρα που όλοι ελπίζουμε να τελειώσει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.