Μπεζούς για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Δυσκολεύομαι να εκφράσω αυτό που νιώθω»

Metrosport Team07 Μαρτίου 2022

Ο Ουκρανός, Ρομάν Μπεζούς, χάρισε μια πολύ σημαντική νίκη στην Γκενκ στον αγώνα με την Ζούλτε Βάρεγκεμ στο τελευταίο δευτερόλεπτο και μετά ξέσπασε για τον πόλεμο που είναι σε εξέλιξη στην πατρίδα του. «Είχα ετοιμάσει μερικά πράγματα για ένα πιθανό γκολ, όπως ένα μήνυμα κάτω από τη φανέλα μου. Αλλά είχα τόσα πολλά συναισθήματα που ξέχασα να το δείξω. Ακόμα και τώρα δυσκολεύομαι να εκφράσω αυτό που νιώθω» είπε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της αντιπάλου του ΠΑΟΚ και συνέχισε:

«Αλλά θέλω πραγματικά να τους ευχαριστήσω όλους που μας στηρίζουν και μας βοηθούν. Είναι κάτι μικρό, αλλά σημαίνει πολλά για εμάς. Σήμερα παρέλαβα ένα βραχιόλι από ένα παιδί ως στήριγμα. Πήρα και μερικές ζωγραφιές. Η υποστήριξη που λαμβάνουμε από όλο τον κόσμο είναι κάτι που όλοι εκτιμούμε πραγματικά.»

Τόνισε ότι: «Η Γκενκ έχει οργανώσει μια εκστρατεία. Μια μεγάλη ουκρανική σημαία κρέμεται στο κέντρο της πόλης. Και ο δήμαρχος βοήθησε επίσης στη δωρεά φαρμάκων. Οπότε είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό.

Ελέγχω τις ειδήσεις στο κινητό μου κάθε λεπτό της ημέρας. Το σκέφτομαι συνέχεια, κάτι που κάνει το ποδόσφαιρο να μην είναι εύκολο. Ευχαριστώ λοιπόν όλους στο σύλλογο που το έλαβαν υπόψη. Έχω επίσης μεγάλη υποστήριξη από αυτούς. Αλλά όλο αυτό είναι... πολύ δύσκολο.»


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.